Micro G-Bike Light er en af de bedste balancecykler på markedet. Det skyldes i høj grad balancecyklens lave vægt, som gør det nemt for barnet at holde cyklen under kontrol. Hjulene er lavet af polyurethan, hvilket både giver …
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2021
Vejl.: 699,00 Før 699,00
DKK 489,25
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Micro G-Bike Light er en af de bedste balancecykler på markedet. Det skyldes i høj grad balancecyklens lave vægt, som gør det nemt for barnet at holde cyklen under kontrol. Hjulene er lavet af polyurethan, hvilket både giver masser af greb og et lavt støjniveau. Hjulene gør desuden, at Micro G-Bike Light også kan bruges til indendørs leg, da hjulene ikke afgiver mærker.

Anvendelse
Balancecyklen fra Micro henvender sig hovedsageligt til børn på 2 og 3 år. Den kan også bruges af børn op til 5-års alderen, men det er mest som et legetøj. I 2-3-års alderen kan børnene stadigvæk få masser af erfaring ud af at bruge en balancecykel. Selvom barnet bruger benene til at holde balancen og skubbe sig fremad, anbefaler vi stadigvæk, at barnet altid har en hjelm på ved brug af balancecyklen.

Specifikationer

  • Farve: Orange
  • Alder: 2 til 5 år
  • Maks. vægt: 20 kg
  • Vægt: 3,2 kg
  • Længde: 76 cm
  • Hjul: 20 cm i diameter, 3,5 cm bredde - polyurethan hjul
  • Sædehøjde: Justerbart fra 370 mm - 470 mm
  • Styr: Justerbart med blødt gummigreb

Kvalitetsniveau
Micro er altid garant for at levere produkter fra øverste kvalitetsmæssige hylde. Du kan derfor godt forvente, at en Micro G-Bike Light vil kunne være til glæde for mere end et barn. Kvaliteten ses ikke kun i holdbarheden, men også i brug. For polyurethan hjul sikrer, at hjulene ikke skrider ud, og styringen er yderst præcis.

Vedligeholdelse
Da hele kroppen på cyklen er i et stykke, er der ikke meget vedligeholdelsesarbejde forbundet med en Micro G-Bike Light balancecykel. Vi anbefaler alligevel, at du giver den en grundig rengøring med jævne mellemrum.

EAN: 7640108565631

Ingen anmeldelser af dette produkt.