Denne SUGOi Neoshell vintercap er ideel til cyklisten der ønsker en vandtæt og åndbar cap, fabrikeret i SUGOi's lækre Neoshell materiale, til at beskytte hovedet på de kolde dage. Neoshell er den geniale løsning til dig, der …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne SUGOi Neoshell vintercap er ideel til cyklisten der ønsker en vandtæt og åndbar cap, fabrikeret i SUGOi's lækre Neoshell materiale, til at beskytte hovedet på de kolde dage. Neoshell er den geniale løsning til dig, der ofte cykler i vintervejr; og i regn og slud. Polartec Neoshell er det første materiale, der kombinerer imponerende åndbarhed med uovertruffen ventilation; ydermere afleder den overophedning og giver fantastisk komfort.

Anvendelse
Cykelcap'en er særligt anvendelig at bruge i vintermånederne, og for nogle også i overgangsperioderne. Cap og kasketter bruges oftest til landevejskørsel, men det er også muligt, at anvende den ved andre cykelformer, hvis man ønsker dette. Cykelcappen sættes under din hjelm, og giver dig på denne måde hovedet beskyttelse mod det kolde vejr.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Front: 100% Nylon, Bagstykke: 100% Polyester, Coating: 100% polyrathan laminat
  • Åndbar
  • Vand- og vindresistant
  • Fugtafgivende

Kvalitetsniveau
Vintercap'en har en lækker foring indvendigt, for at give ekstra komfort til cyklisten. Ydermere har den fine refleksdetaljer, der hjælper dig til at blive set i trafikken.

Vedligeholdelse
SUGOi anbefaler at man overflade-vasker cap'en, da den kan kan blive skæv af at blive maskinvasket.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Omkreds i cm.
XS  52-53
S  54-55
M  56-57
L  58-59

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.