Denne lækre Neck Protector Winter er en glimrende måde at varme din udsatte hals i vinterkulden og samtidig give dig friheden ved ikke at have en hjelmhue på. Halsedissen er designet til at være å…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne lækre Neck Protector Winter er en glimrende måde at varme din udsatte hals i vinterkulden og samtidig give dig friheden ved ikke at have en hjelmhue på. Halsedissen er designet til at være åndbar så du ikke overopheder på de mindre kølige dele af turen. Halsedissen dækker langt ned foran for optimal komfort.

Anvendelse
Assos har designet denne halsedisse, til at være let at have med på turen, så du kan finde den frem efter behov. Der er anvendt en merinould-baseret materialeblanding, der holder på varmen, selv når halsedissen bliver fugtig eller våd. Materialet har en god svedtransporterende effekt, så fugt og sved ledes væk fra kroppen og ud i stoffets yderste lag, hvorfra det hurtigt fordamper.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 37% polyester 23% polypropylen, 23% merinould 17% elastan
  • Svedtransporterende
  • Meget høj isoleringsevne
  • Ergonomisk pasform

Kvalitetsniveau
Her får du en lækker halsedisse, der er lavet i den vanlige høje standard du kender fra andre Assos-produkter. Halsedissen er blød og bekvem at have på, og gør dig i stand til at tilføje ekstra vindbeskyttelse og varme på de koldeste dage.

Vedligeholdelse
Du kan vaske denne hue i vaskemaskine ved op til 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et særligt sportsvaskemiddel til formålet for bedst muligt at bekæmpe svedlugt.

Vejledende størrelsesguide

Hovedstørrelse centimeter Tommer
0 48-53 18,8-20,8
I 53-58 20,9-22,8
II 58-63 22,9-24,8
Ingen anmeldelser af dette produkt.