Er du atleten, der ikke har brug for at få tilført energi under træning eller konkurrence, så er High5 zero den helt rigtige sportsdrik for dig. Drikken er med til at sørge for, at du ikke kommer til at dehydrere i varmen og …
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Er du atleten, der ikke har brug for at få tilført energi under træning eller konkurrence, så er High5 zero den helt rigtige sportsdrik for dig. Drikken er med til at sørge for, at du ikke kommer til at dehydrere i varmen og under hård træning. Desuden er High5 Zero ideel til motionister, som ønsker et vægttab, idet tabsen ikke indeholder sukker og kalorier. Denne tabs er med en frisk tropisk frugtsmag.

Anvendelse
Et væsketab på bare 2% kan nedsætte din ydeevne med 20%, og derfor har det stor betydning, at du mindsker dit væsketab, så dine resultater kan blive bedre. High5 Zero er desuden fremstillet til at modvirke dehydrering.

Når kroppen dehydreres, udskiller den elektrolytter, som er de mineraler, der hjælper musklerne og kroppen med at fungere optimalt. Ved væsketab er det ikke nok at drikke ekstra vand, der skal mere til. Under langvarig varme- eller udholdenhedspåvirkning, vil kroppen udskille disse elektrolytter, og de erstattes ikke af vand.

Der kan udvikles Hyponatriæmi, som også kaldes vandforgiftning, hvis der indtages meget vand under udholdenheds begivenheder. Herved kan der opstå en for lav forekomst af natrium i blodet. High5 Zero indeholder C- vitamin og 5 elektrolytter, blandt andet natrium, magnesium og kalium, som alle tre bidrager til elektrolytbalancen og på den måde modvirker træthed og udmattelse.

High5 Zero er blevet blevet ret populær blandt flere forskellige idrætsgrene, herunder cykling, triatlon, løb, fodbold, kampsport og svømning. Derudover kan nævnes feriegæster, som opholder sig meget i solen. High5 Zero indeholder hverken sukker eller kalorier, og de kan dermed sagtens bruges, hvis du ønsker at motionere med vægttab som mål.

Specifikationer

  • Dosering 1 hel tablet til ca. 750 ml.
  • Ingen kunstige smagsstoffer
  • Ingen konserveringsmidler
  • Ingen farvestoffer
  • Ingen kalorier
  • Let og forfriskende sportsdrik

Kvalitetsniveau
High5 er gennemtestet, dels på egne laboratorier, men også på fødevarelaboratorier i ind-og udland. Desuden er High5s produkter hele tiden holdt op mod de gældende antidoping regler. En uafhængig test af 22 personer, som trænede med moderat intensitet i en time, foretaget i år 2010 af Universitetet i Glasgow har vist, at ved at drikke Zero i stedet for almindelig sports drik, forbrænder Zero 41% mere fedt under sports udøvelse. Det danske cykellandshold og CULT Energy Vital Water anvender dagligt High5s produkter til både træning og konkurrence.

Næringsdeklaration Pr. portion (4 g)Natrium (mg)200Vitamin C (mg)28 35%Calcium (mg)9 1,1%Kalium (mg)70 3,5%Magnesium (mg)56 15%Grøn Te (mg)1

Ingredienser: Surhedsregulerende Midler (E330, E296), Natrium Bikarbonat, Sødestoffer (E420, E955), Magnesiumcarbonat, Natriumcitrat, Kaliumcitrat, Naturlig Aroma, L-Ascorbinsyre, Kaliumkarbonat, Maltodextrin, Naturlig Farvestoffer (E101), Natriumklorid, Ekstrakt af Grøn Te.

EAN: 50551828

Ingen anmeldelser af dette produkt.