3 anmeldelser
Hvis du ikke har behov for ekstra energi under træning eller konkurrence, så er High5 Zero, den helt rigtige sportsdrik, da denne drik modvirker dehydrering samtidig med, at den er kalorie og sukkerfri. Hvis du bliver udsat f…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 45,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Hvis du ikke har behov for ekstra energi under træning eller konkurrence, så er High5 Zero, den helt rigtige sportsdrik, da denne drik modvirker dehydrering samtidig med, at den er kalorie og sukkerfri. Hvis du bliver udsat for væsketab på bare 2%, så mister du din ydeevne med hele 20%.

Ved dehydrering udskiller kroppen elektrolytter, som er de mineraler, der hjælper musklerne og kroppen med at fungere. Derfor er det vigtigt, at du mindsker væsketabet, så du kan forbedre dine præstationer. Det er netop ikke muligt, at drikke tilstrækkeligt med vand, da elektrolytterne ikke kan erstattes af vand. Desuden kan der udvikles Hypotriæmi, som også kaldes for vandforgiftning, hvis der indtages for meget vand under udholdenheds begivenheder. Herved kan der opstå en for lav forekomst af natrium i blodet. High5 Zero indeholder C- vitamin og 5 elektrolytter, bl.a. natrium, magnesium og kalium, som bidrager til elektrolytbalancen og derved modvirker træthed og udmattelse.

Dette er også derfor, at High5 Zero er blevet så populær blandt flere forskellige sportsgrene bl.a. cykling, triatlon, løb, fodbold, kampsport, svømning. Hertil kommer vandrer og feriegæster, som opholder sig, under varme himmelstrøg.

Anvendelse
High5 Zero er ideel til sportsfolk, der ikke ønsker, at få tilført energi til kroppen. Sportsdrikken hjælper dig med at bibeholde væskebalancen, så du ikke dehydrerer. Herudover indeholder Zero hverken sukker eller kalorier, og kan derfor med fordel bruges, hvis du ønsker at motionere med henblik på vægttab.

Specifikationer

  • Smag: Pink Grapefrugt
  • Indhold: 80 gram
  • Dosering 1 hel tablet til ca. 750 ml.
  • Ingen kunstig smagsstoffer
  • Ingen konserveringsmidler
  • Ingen farvestoffer
  • Ingen kalorier
  • Let og forfriskende sportsdrik

Kvalitetsniveau
En uafhængig test af 22 personer, som trænede med moderat intensitet i en time, foretaget i år 2010 af Universitetet i Glasgow, har vist, at ved at drikke Zero i stedet for almindelig sportsdrik, forbrænder Zero 41 % mere fedt under sports udøvelse. High5 er gennemtestet, dels på egne laboratorier, men også på fødevarelaboratorier i ind-og udland. Desuden er High5 produkter hele tiden holdt op mod de gældende antidoping regler. Det danske cykellandshold og CULT Energy Vital Water anvender dagligt High5 produkterne til både træning eller konkurrence.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g
Pr. portion (4 g)
Energi (kJ/kcal) 881/205 35/8
Protein (g) 0,6 0
Kulhydrat (g) 0 21 0,8
Fedt (g) 0 0
Heraf mættede fedtsyrer (g) 0 0
Heraf sukkerarter 0 0
Natrium (g) 12,5 0,5
Magnesium (mg) 1400 56

Ingredienser: Elektrolyt brustablet: Syre (Citronsyre), Natriumbicarbonat, Sødestoffer (Sorbitol,Sucralose). Mineraler, (Magnesiumkarbonat, Kaliumcitrat, Kalsiumkarbonat), Natriumcitrat, Surhedsregulerende Midler (æblesyre), Naturlige Farvestoffer (rødbedefarve, Riboflavin), Naturlige Smagsstoffer, Antioxidanter (Ascorbinsyre), Natriumklorid, Ekstrakt af Grøn Te.

EAN: 50598441

07-07-2014
Super god. Bruger dem både når jeg cykler på landevejen og til spinning.
21-04-2014
Godt produkt !
17-12-2013
Smager fint