Ønsker du en forfriskende drik der holder kroppen hydreret under hele træningen uden alt for mange kalorier, så er GU Hydration Tabs det rette valg. Natrium og kalium hjælper med at bevare væskebalancen og genopbygger dit ele…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Ønsker du en forfriskende drik der holder kroppen hydreret under hele træningen uden alt for mange kalorier, så er GU Hydration Tabs det rette valg. Natrium og kalium hjælper med at bevare væskebalancen og genopbygger dit elektrolytniveau. Disse brusetabletter indeholder fruktose der sikrer dig en bedre og hurtigere væskeoptagelse, hvilket er med til at forbedre din træning.

Anvendelse
1 brusetablet opløses i ca. 600-700 ml. vand. Elektrolyt drikken fra GU kan indtages både før, under eller efter træning eller konkurrence.

Specifikationer

  • Smag: Lemon Lime
  • Indhold: 12 stk. brusetabletter
  • 10 kalorier pr. tablet
  • Til før, under eller efter træning
  • Velsmagende
  • Opretholder væskebalancen
  • Hurtigere væskeoptagelse

Kvalitetsniveau
GU er en anerkendt leverandør af energiprodukter, der med over 20 års erfaring stadig går ud fra de samme grundprincipper. GU's mission er at levere energiprodukter som kun indeholder det kroppen skal bruge og ikke andet. Innovation var det der startede GU, og den dag i dag tilbyder GU stadig et bredt udvalg af innovative og gennemtestede produkter til sportsfolk i hele verden.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
 

Pr. servering (1 tablet)

Kalorier 10 Kcal
Fedt  (0%)
Natrium 320 mg (13%)
Kalium 55 mg (2%)
Kulhydrater 3 g (1%)
Heraf fibre (0%)
Heraf sukker 1 g
Protein 0 g

Ingredienser: Citronsyre, natriumbicarbonat, xylitol, naturlige smagsstoffer, majsstivelse, kaliumbicarbonat, Leucin, rørsukker, Stevia blad ekstrakt, saflor blomster oile, Riboflavin (farve)

EAN: 769493501585

Ingen anmeldelser af dette produkt.