Du får her et par komfortable Beam-solbriller fra AGU der egner sig godt til både cykling, løb og diverse outdoor-aktiviteter. Brillen har et moderne look der passer ind i de fleste sammenhænge, også uden for sporten, og så s…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 345,48
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Du får her et par komfortable Beam-solbriller fra AGU der egner sig godt til både cykling, løb og diverse outdoor-aktiviteter. Brillen har et moderne look der passer ind i de fleste sammenhænge, også uden for sporten, og så sidder de bare fantastisk godt. One-piece-linsen har seks ventilationshuller, der især kommer til deres ret, når du bruger brillen til cykling. 

Anvendelse
AGUs Beam sportsbrille har et let og komfortabelt design der passer til en lang række sports-aktiviteter. Solbrillen har seks ventilationshuller i linsen, så luft kan passere igennem og rundt om dit hoved, hvor det hjælper til at køle dig af, mens du f.eks. cykler eller løber. Samtidig er brillen med til at reducere genskin og give dig et bredt synsfelt.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Grillamid TR90
  • UV400 linse
  • Lavet af anti-allergifremkaldende materialer
  • Linse med ventilation
  • Medfølgende opbevaringspose

Kvalitetsniveau
Denne kvalitetsbrille har en UV400-værdi og beskytter derfor godt mod solens farlige stråler. Samtidig er den lavet af allergivenlige materialer. Brillen er naturligvis omfattet af AGUs 3 års garanti.

Vedligeholdelse
Disse AGU sportsbriller er lette at rengøre med en fugtig klud, hvis de bliver snavsede. Vi anbefaler, at du benytter brillerens og en brilleklud til formålet. Forlæng dine brillers levetid ved at opbevare dem i den medfølgende opbevaringspose eller et brilleetui.

EAN: 8717565549418

Ingen anmeldelser af dette produkt.