Varenummer: 26300001

Glissado - Løbe- og cykelbrille - Metalblå.


 
159 DKK / STK
127,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Brille med Smoke linse, hvor 2 ekstra linser i klar og gul følger med. Her får du en dejlig solbrille i høj kvalitet, men gummibelægning ved næsen og bag ørerne så den sidder behagelig. Halsbånd følger med, så du kan lade brillen hænge når du ikke bruger dem.

  Anvendelse
  Brillen yder 100% UV beskyttelse, og anvendes til cykling.

  Specifikationer

  • Farve: Matelblå
  • 2 ekstra linser i klar og gul
  • Halsbånd
  • 100% UV beskyttelse
  • Pose til opbevaring

  Kvalitetsniveau
  Brillen kommer i en lille praktisk pose til opbevaring af cykelbrillen. Brillen yder 100% UV beskyttelse. Der følger ekstra linser med, som er lette at udskifte når du ønsker at køre med en anden farve, du trækker blot i linsen inderst på brillen ved næsen og den løsnes uden besvær.

  Vedligeholdelse
  Cykelbrillerne kræver ingen vedligeholdelse, udover at de skal pudses og rengøres. Vi anbefaler rengøringsvæsker, der er specielt fremstillet til cykelbriller. Der medfølger ligeledes en manual således at man kan se, hvordan linserne skiftes, og hvordan cykelbrillen vedligeholdes.

 • Brand Point
  Produkt Cykelbriller
  Farve Blå
  Aldersgruppe Voksen
  UV-beskyttelse Ja
  Farve på linse Grå, Klar, Gul
  EAN 4016232015121
 • Paul I.

  Average quality, design 6/10, functionality 7/10, lenses quality 8/10 . It comes with a set of 3 lenses, the clear ones do not create any deformation in field of view.

  Jens E.

  God brille, gør det den skal, men ikke mere. Den sidder meget tæt på øjet, så der kan godt dannes lidt kondens, gætter jeg på det er, når man sveder. Personligt for jeg tit sved i øjnene når jeg bruger dem, men det er nok forskelligt fra person til person. Men når det er sagt, så ville jeg ikke undvære dem.

  Lene W.

  Rigtig god brille til billige penge

  Ove H.

  En velsiddende, pæn og funktionel brille til prisen. Kan varm anbefales:

  Charlotte P.

  Super både i pris og i brug

  Dennis N.

  Et par billige briller der har taget de første fluer. Sidder lidt stramt ved ørene, men er ellers ganske fine

  Jørgen J.

  Det er nogle gode briller. De holder gennemtræk ude. Det eneste jeg savner er blå glas, ligesom på billedet til venstre,da de mørke ikke er gode herhjemme. De kræver meget lys. mvh - Jørgen Juul

  Rasmus L.

  Meget værdi for pengene