Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
4 anmeldelser
Her gives der et par flotte og yderst funktionelle løbe- og cykelbriller, der kan give en ønsket kvalitet og optimering under en eventuel træning eller konkurrencepræstation. Cykelbrillerne er lavet …
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her gives der et par flotte og yderst funktionelle løbe- og cykelbriller, der kan give en ønsket kvalitet og optimering under en eventuel træning eller konkurrencepræstation. Cykelbrillerne er lavet med et fleksibelt og slidstærkt brillestel, hvor en ultralet vægt spiller ind. Løbebrillerne er lavet med udskiftelige og beskyttende glas hvorved, at cykelbrillerne kan matches efter behov og vejrforhold. Linserne giver beskyttelse mod fluer i øjnene, og kan tilbyde en 100% beskyttelse mod UV-lys. Komforten er desuden stor hos disse løbebriller, da de kan justeres alt efter behov.

Anvendelse
X-Rage fra Smashes By Munks giver solide muligheder for en sublim præstation, hvor hverken vægt eller sollys kommer til at genere dig. Cykelbrillerne kan anvendes til både løb og cykling, hvor de kan levere de nødvendige specifikationer. De forskellige linser kan benyttes til forskellige formål, hvor de gule passer til almindeligt og overskyet vejr, mens de orange og røgfarvede passer til brug i stærkt sollys.

Specifikationer

  • 100% UVA + UVB-beskyttelse.
  • Meget fleksibelt og holdbart stel
  • Justerbare næsepuder 
  • Ultra lette
  • 3 udskiftelige glas: gule, orange, røgfarvede.
  • Boks, hvor det hele kan opbevares – inkl. glas 

Kvalitetsniveau
Hos Smashed by Munks bliver kvaliteten leveret på forreste række, hvor komfort og funktionalitet er inkorporeret dybt i designet. Produkterne emmer af solide materialer og innovative teknologier, der kan give en optimal service og præstationsniveau til brugeren - og så endda til en konkurrencedygtig pris. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Smashed by Munks.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan blot ske ved, at man tørrer løbebrillerne over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

30-04-2019
Briller var bedre end forventet , og så var der hurtig levering.
27-04-2019
Super fine briller, men jeg savner en brugervejledning på hvordan man skifter glas??????
16-04-2019
Gode til prisen
14-04-2019