2 anmeldelser
Denne Evolo sportssolbrille med polariserede linser øger synsstyrken og forbedre din visuelle ydeevne. Du får en bedre kontrast og skarphed i synsvinklen og alle objekter bliver mere tydelige og farverne mere lev…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne Evolo sportssolbrille med polariserede linser øger synsstyrken og forbedre din visuelle ydeevne. Du får en bedre kontrast og skarphed i synsvinklen og alle objekter bliver mere tydelige og farverne mere levende. Effektiviteten på Evolo Polariserede linser er 99%, og du får dermed en yderst velfungerende brille. Der medfølger stofpose samt hardbox etui med lynlås til opbevaring samt sikker transport.

Anvendelse
Du kan anvende Evolo sportssolbrille under mange forskellige vejrtyper, herunder stærk solskin, men også når det er overskyet og uklart vejr. Linserne sørger for at optimere kontrasten og skarpheden i synet som giver mange brugerfordele i næsten alle vejrforhold.

Specifikationer

  • 2 forskellige linser, Dark smoke og light brown
  • Farve: Blå, hvid, rød eller sort
  • Vægt: 17 gram
  • UV: 100% beskyttet for alle tre UV typer, UVA, UVB og UVC
  • Stel materiale: Kulfiber pulver
  • Næsepuder er justerbare
  • Godkendelser: EN ISO 12312-1
  • Etui medfølger

Kvalitetsniveau
Evolo sportssolbrillen lever op til EN ISO 12312-1 og er i design og kvalitet udført med en hårdhed og overfladebehandling, som giver en god og lang holdbarhed. Brillen findes i fire forskellige farver, alt efter hvad der passer dig og dit outfit bedst. Yderligere har brillen en imponerende vægt på kun 17 gram inklusiv glas.

Vedligeholdelse
Cykelbrillerne kræver ingen vedligeholdelse, udover at de skal pudses og rengøres. Vi anbefaler rengøringsvæsker, der er specielt fremstillet til cykelbriller. Der medfølger ligeledes en manual således at man kan se hvordan cykelbrillen vedligeholdes.

28-08-2018
Let og dejlig sportsbrille. Fine "glas", der giver behageligt lys. Mærker ikke jeg har dem på. God pasform for mig der ofte har problemer med at stængerne trykker i tindingen.
04-02-2018
måske ikke den smarteste,men jeg valgte denne da glassene var polariserede,som er en væsentlig fordel