Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du et lækkert sæt Stark HD cykelbriller. AGUs absolut bedste solbriller, der ikke alene beskytter dig 100% mod UV-stråler, men også har et utal af fede detaljer. F.eks. er stellet lavet a…
Læs mere
Tilbudet udløber 23-02-2020
Vejl.: 399,00 Før 379,00
DKK 304,88
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Her får du et lækkert sæt Stark HD cykelbriller. AGUs absolut bedste solbriller, der ikke alene beskytter dig 100% mod UV-stråler, men også har et utal af fede detaljer. F.eks. er stellet lavet af det utroligt fleksible men samtidigt robuste og holdbare Grilamid TR90-materiale, så det kan klare det meste og er utroligt svært at ødelægge. Linserne er blevet lavet ved hjælp af en særlig HD-teknik, der sørger for, at du får et klart og skarpt billede. På overfladen har linserne fået en hydrofobisk behandling. Brillen har dermed fået en særlig nano-teknologisk belægning, der sørger for at vand og snavs preller af på glasset. Der bliver dermed hverken efterladt dråber når det regner eller du sveder på brillen, så du slipper for små forvrængninger. Den samme teknologi sørger for, at mindske fedtpletter på linsen.

Anvendelse
Du får her AGUs fantastiske Stark-brille, der er ideel som cykelbrille, takket være Starks indbyggede ventilationshuller, der lader kølende luft passere gennem brillen, så dit hoved bliver afkølet. Solbrillen kan også med fordel bruges som f.eks. løbebrille eller til andre former for udendørs aktiviteter, hvor det er vigtigt, at du kan se klart og tydeligt, selvom solen skinner skarpt.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Glastype: Brudsikkert og splintfrit polycarbonat
  • Justerbar næseklemme
  • Stel: Grilamid TR90
  • 100 % UV-beskyttende
  • Blød allergivenlig anti-slip gummi på næsepude og på stængerne
  • Opbevaringspose i mikrofiber
  • UV400 HD linser
  • Indeholder tre forskellige linser til forskellige lysforhold

Kvalitetsniveau
Du får her et sæt solbriller af absolut topkvalitet. Materialerne og teknologierne der er brugt til at skabe denne brille, er blandt de bedste i verden. Der er desuden tænkt på alle detaljer. De ekstra udluftningshuller i brilleglasset sørger f.eks. for, at brillen har sværere ved at dugge til, selvom du sveder. Brillens belægning sørger for at sved- og fugtdråber på linsen ikke forvrænger dit syn, og alle berøringsflader er naturligvis forsynet med en gummibelægning, der sørger for, at brillen bliver siddende, hvor den skal.

Vedligeholdelse
Sørg for at pudse dine briller med jævne mellemrum og opbevar dem i den medfølgende pose eller et etui, når du ikke benytter dem. På den måde forlænger du dine solbrillers levetid. For at beskytte den særlige hydrofobiske-belægning på brillen, er det vigtigt at du med jævne mellemrum renser brillen med vand for at fjerne eventuelle kemikalier, der kan opløse belægningen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.