AGU Masuto er en sporty cykelsolbrille, udviklet til dig der er ny eller let øvet inden for cykelsporten. Du kan få brillen med et læsefelt med styrkerne: +1.00, +1.50, +2.00 eller +2.50. For at beskytte di…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

AGU Masuto er en sporty cykelsolbrille, udviklet til dig der er ny eller let øvet inden for cykelsporten. Du kan få brillen med et læsefelt med styrkerne: +1.00, +1.50, +2.00 eller +2.50. For at beskytte dine øjne mod solens farlige stråler har brillen UV400-beskyttelse.

Anvendelse
Cykelbrillen er lavet af et yderst holdbart Grilamid TR90-materiale, der kan holde til en del. Når du cykler beskytter brillen dine øjne mod insekter og stænk fra vejen, ligesom solbrillen giver øget sikkerhed under et styrt, idet den holder småsten og lignende ude af dine øjne.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Grilamid TR90
  • UV400 linser
  • Styrke i læsefelt: +1.00, +1.50, +2.00 eller +2.50
  • Allergivenlig
  • Medfølgende opbevaringspose

Kvalitetsniveau
Foruden at være lavet af gode solide materialer er denne AGU Masuto-solbrille allergivenlig. Der medfølger opbevaringspose, og du kan vælge mellem fire forskellige styrker.

Vedligeholdelse
Sørg for at pudse dine briller med jævne mellemrum og opbevar dem i den medfølgende pose eller et etui, når du ikke benytter dem. På den måde forlænger du dine solbrillers levetid.

Ingen anmeldelser af dette produkt.