Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Spinhawk brille fra Rudy Project er udviklet som en cykel- og fritidsbrille. Her får du en sporty cykelbrille i Italiensk design, som er produceret i lette og solide materialer. Rudy Projekt har skabt en brille, s…
Læs mere
Vejl.: 899,00
DKK 499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne Spinhawk brille fra Rudy Project er udviklet som en cykel- og fritidsbrille. Her får du en sporty cykelbrille i Italiensk design, som er produceret i lette og solide materialer. Rudy Projekt har skabt en brille, som beskytter øjnene i alt slags vejr. Brillen signalerer teknologi med stil, og sikrer dig 100% beskyttelse mod UV-A og B stråler.

Anvendelse
Spinhawk brillen fra Rudy Project er ideel til brug i fritiden og på cyklen. Brillen er skabt med Multilaser Rp Optic linser, som har en ekstrem tynd spejl-overflade behandling, hvilket giver dig total beskyttelse mod UV stråler.

Specifikationer

  • Model: Spinhawk
  • Farve: Sort
  • Glastype: Spejl behandlet
  • Linse farve: Orange
  • 100% UV-A og -B beskyttelse.
  • Leveres med opbevarings æske

Kvalitetsniveau
Spinhawk er fremstillet i hårde strømlinede materialer med god pasform. Brillen passer behageligt over næseryggen, linserne yder en stor lystransmission og beskytter mod stærkt sollys og sne.

Vedligeholdelse
Den eneste form for vedligeholdelse brillen har brug for er, at blive pudset og rengjort efter behov. Vi anbefaler rengøringsvæsker, der er specielt fremstillet til briller.

EAN: 655586034798

Ingen anmeldelser af dette produkt.