Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Stærke specifikationer bliver her brugt til, at kunne give den rette komfort og støtte til den enkelte cykelrytters øjne. Her er løbe- og cykelbrillerne lavet med fotokromiske linser, hvor organiske…
Læs mere
Vejl.: 749,00
DKK 649,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Stærke specifikationer bliver her brugt til, at kunne give den rette komfort og støtte til den enkelte cykelrytters øjne. Her er løbe- og cykelbrillerne lavet med fotokromiske linser, hvor organiske molekyler integreret i løbebrillernes glas, skifter nuancer efter sollysets bølgelængder. Dermed vil man opleve den rette beskyttelse og klarhed i linserne, lige meget solens skarphed. Disse specifikationer bliver hjulpet af et stærkt og let stel, mens selve linserne også er yderst holdbare og stærke, så de kan klare de tæsk og slag der måtte komme på vejen. Cykelbrillerne er desuden lavet med justerbare næsepuder og en aftagelig underdel, så en montering af andre linser hurtigt kan ske.

Anvendelse
Record DCHROM løbe- og cykelbriller fra Demon viser sig som et stærkt par solbriller, hvor øjnenes anatomiske behov bliver opfyldt under solens hedende stråler. Cykelbrillerne kan både benyttes til brug under cykling og løb, men også sagtens i hverdagen, hvor de vil kunne brilliere med den samme komfort. Der medfølger desuden en pose i mikrofiber for en ordentlig optimal uden ridser og skade.

Specifikationer

  • Materiale: TR90 Ultralight
  • Farve: Matsort / rød
  • Linser: Fotokromiske DCHROM linser
  • Justerbare næsepuder
  • Aftagelig underdel
  • Bredde ramme: 145 mm
  • Højde: 45 mm
  • Længde tempel: 120 mm

Kvalitetsniveau
Demon har i mange år bibeholdt et højt niveau af kvalitet, hvor komfort og funktionalitet bliver givet direkte til brugeren med solide materialer og innovative teknologier. Dette har sørger for, at produtkerne kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Derved har de fået en dominerende plads på det internationale marked, hvor den enkelte kunde er i centrum for det gængse design. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Demon.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man tørrer brilleglasset over med en brilleklud med brillerens, hvorefter fedtpletter og snavs hurtigt kan tørres af linserne.

Ingen anmeldelser af dette produkt.