2 anmeldelser
Med disse AquaRepel benvarmere, får du kvalitetsbenvarmere, der er isolerende, vandafvisende og åndbare. Teknologien der gør disse benvarmere vandafvisende, er bygget ind i selve stoffet. Dette betyder at d…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med disse AquaRepel benvarmere, får du kvalitetsbenvarmere, der er isolerende, vandafvisende og åndbare. Teknologien der gør disse benvarmere vandafvisende, er bygget ind i selve stoffet. Dette betyder at den vandafvisende effekt ikke vil forsvinde over tid. Designet sikrer maksimal komfort og ydeevne. Frontpanelet er lavet af et vindtæt materiale, hvor bagsiden er mere elastisk og har et diagonal søm bag knæet.

Anvendelse
Disse benvarmere er velegnet til motionisten såvel som den professionelle, som går op i kvalitetstøj og en god pasform. Benvarmerne er afsluttet med kraftig silikone omkring anklerne for at undgå vind og vand kommer ind til benene samt en bred kant omkring låret med integreret silikonekant for at undgå, at benvarmerne glider ned.

Specifikationer

  • Vandafvisende
  • Vindtæt frontpanel
  • Åndbar
  • Anatomisk pasform
  • Diagonal sting på bagsiden
  • Silikone greb med RED detaljer

Vedligeholdelse
Vaskes ved maskinvask. Må ikke stryges eller tørretumbles

Vejledende størrelsesguide
Størrelserne er målt ud fra lårenes omkreds i cm.

Small - 43-50 cm

Medium - 50-58 cm.

Large -58-67 cm.

 

12-04-2018
Lever helt op til mine forventninger. Sidder godt fast og varmer godt. Holder vinden fint ude. Har endnu ikke prøvet dem i regnvejr.
12-12-2016
skal bruges til julegave, men som altid fra cykelpartner en god kvalitet