Med dette sæt fra Schwalbe bliver det nemt at konvertere dine cykeldæk til tubeless. Sættet indeholder alt hvad du behøver til processen og kan bruges til at konvertere både racercykler og mount…
Læs mere
Vejl.: 489,00
DKK 389,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med dette sæt fra Schwalbe bliver det nemt at konvertere dine cykeldæk til tubeless. Sættet indeholder alt hvad du behøver til processen og kan bruges til at konvertere både racercykler og mountainbikes mm. Bemærk at denne pakke indeholder fælgtape, der er 23mm bredt. Hvis dine fælge er smallere eller bredere end dette, skal du vælge et af de andre Tubeless Easy Kits fra Schwalbe.

Anvendelse
Du får her et samlet Tubeless Easy kit fra Schwalbe, der kan bruges til at konvertere dine dæk til slangeløs brug. Kittet kan både benyttes på racercykler og mountainbikes, og det indeholder alt, hvad du skal bruge under konverteringen.

Specifikationer

 • Schwalbe Tubeless Kit
 • Indeholder:
  • 2 stk fælgtape 23mm bred
  • 2 sæt tubeless ventiler
  • 2 flasker Doc Blue
  • 1 flaske monteringsvæste Easy fit
  • 3 stk dækjern

Montering
Dæk og slange afmonteres fra hjulet, fælgtapen fjernes og derefter monteres Schwalbe fælgtape, de medfølgende ventiler, derefter monteres dækket igen, Schwalbe Doc Blue væske tilføres og hjulet pumpes til det på dækket angivne dæktryk.Under montering af dækket kan de medfølgende dækjern samt Easy fit væsken bruges som hjælpemidler.

Kvalitetsniveau
Dette sæt inderholder alt hvad du behøver til konverteringen af dine dæk til tubeless. Konverteringen giver et bedre grip og en øget køreglæde - ligesom du får en lavere risiko for snakebite.

EAN: 4026495798242

Ingen anmeldelser af dette produkt.