Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette produkt er fra Orange Seal, og gør dig fri for at skulle skifte slange eller lappe din slange under kørsel. Med denne dækforseglingsvæske bliver slangen overflødig. Orange Seal Regular p…
Læs mere
Vejl.: 189,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette produkt er fra Orange Seal, og gør dig fri for at skulle skifte slange eller lappe din slange under kørsel. Med denne dækforseglingsvæske bliver slangen overflødig. Orange Seal Regular præsterer under varierende temperaturer og i forskellige højder.Den er blandt andet udviklet til tubeless MTB-kørsel, og gør, at du kan køre med et lavere dæktryk uden at beskadige dækket.  

Anvendelse
Dækforseglingsvæsken kan forsegle punkteringer op til 6,3 mm i diameteren i både varierende temperaturer og i varierende højder. Den indeholder latex, som sammen med nanoteknologi lapper de huller, der måtte komme i dækket. Dette produkt er kompatibel med de fleste dækvarianter og er ovenikøbet miljøvenligt. Cyklens vægt betyder meget for din performance, og denne væske tillægger kun 119,6 gram til hvert hjul. Dette er en refill-flaske, og der hører derfor ikke Orange Seal's påfyldningsssystem med. Regular forsegler huller og rifter hurtigst af Orange Seal's forseglingsprodukter, men kræver hurtig genopfyldning. 

Specifikationer

  • Holder 30-45 dage
  • Forsegler punkteringer op til 6,3 mm i diameteren
  • 473 ml.
  • Kompatibel med de fleste dækvarianter
  • Miljøvenlig

Kvalitetsniveau
Orange Seal er et amerikansk mærke, som er stormet frem, og dette med rette. De leverer produkter, der holder, hvad de lover, og tubeless-systemet er nemt og overskueligt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.