Hjulmøtrikker og -skiver

Om du har behov for en lukket akselmøtrik, bolte, spændeskive til forhjuls aksel eller en akselnæseskive så finder du det her hos Cykelpartner.

Hjulmøtrikker og skiver

Om du har behov for en lukket akselmøtrik, bolte, spændeskive til forhjuls aksel eller en akselnæseskive så finder du det her hos Cykelpartner.

Vi har et bredt udvalg af møtrikker, pegs, hætter til hjulmøtrikker og diverse skiver til din cykel fra anerkendte producenter som f.eks. Shimano, Sram og Point. 

Når du køber nye møtrikker, spændeskiver eller pegs så vær opmærksom på, at de passer til det aksel på gearnavet hvor de skal påsættes eller skrues fast. De mest normale størrelser på hjulmøtrikker er: 9 mm, 9,4 mm, 10 mm og 10,5 mm. 

Pegs

Skal du lave tricks eller andet sjov på din BMX, så kommer du ikke uden om at montere pegs på BMX-cyklen. BMX Pegs er små fodstøtter, der monteres på siden af hjulet, i forlængelse af akslen. Pegs kan monteres både for og bag, og på begge sider af cyklen (højre/venstre).

Pegs til BMX fås altid i pakker med 2 stk. Du monterer pegs ved at spænde dem fast på hjulakslen uden at hjulet først løsnes. Brug en rem nøgle når du monterer og spænde BMX pegs. 

Elcykler

Vær opmærksom på at akslen på en elcykel oftest er større end på f.eks. en hverdagscykel. Dette er fordi at akslen ofte skal holde til mere og der går en ledning til motoren gennem akslen. 

Har du brug for vejledning til at vælge den rigtige møtrik eller peg, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.