Med dette Atredo-glas får du en beskyttelsesfilm bestående af gennemsigtig plastic, der fungerer som et panser for glasset på din Garmin 1000 cykelcomputer. Beskyttelsesglasset monteres oven på din skærms glas, er trykfølsomt…
Læs mere
Før 39,00
DKK 29,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med dette Atredo-glas får du en beskyttelsesfilm bestående af gennemsigtig plastic, der fungerer som et panser for glasset på din Garmin 1000 cykelcomputer. Beskyttelsesglasset monteres oven på din skærms glas, er trykfølsomt og hærder glasset, så det bliver beskyttet mod ridser og flænger.

 Anvendelse:

  1. Vi anbefaler at vaske hænder og tørre skærmen af med en mikrofiberklud, og den medfølgende renseserviet
  2. Juster positionen på glasset inden den endelige installation. Træk beskyttelseslaget af den klæbende side. 
  3. Tilpas omhyggeligt beskyttelsesglasset og udskæringerne på skærmen, og begynd påføringsprocessen langsomt. Vær omhyggelig med ikke at berøre klæbesiden med fingrene. Hold på glassets sider og placer beskyttelsesfilmen på overfladen af din enhed.
  4. Pres på glassets midte. Kun en minimalt tryk er nødvendigt. Klæbefladen skulle nu glide henover skærmen og fastgøre sig på enheden.
  5. Små bobler forsvinder indenfor 1-2 dage

Specifikationer

  • 1 beskyttelsesfilm
  • 1 Renseserviet
  • 1 Klud
  • 1 Støvabsorberende klistermærke til at fjerne støv på skærmen
  • 2 guide-klistermærker

Kvalitetsniveau
Denne beskyttelsesfilm fra Atredo er designet til at beskytte din glasskærm mod stød, slag, ridser og andre uheld, der ellers kunne tage livet af din enhed. Den billige film giver en overraskende god beskyttelse og forlænger din enheds levetid betydeligt.

Vedligeholdelse
Hvis du fjerner beskyttelsesglasset for genanvendelse mistes en del af klæbeevnen i en sådan grad, at det ikke længere kan klæbe på din enhed. Det anbefales IKKE at genbruge glasset, når det først har været monteret.

EAN: 5712934004881

17-03-2019
Det knækkede da jeg ville sætte det på 👎