HRM-dual Pulsmåler fra Garmin, der er kompatibel med alle Garmin-computere med pulsfunktion. Måleren er blevet opgraderet, så den nu også anvender Bluetooth (BLE), og dermed også er kompatibel med alle andre mærker, der benyt…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 419,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

HRM-dual Pulsmåler fra Garmin, der er kompatibel med alle Garmin-computere med pulsfunktion. Måleren er blevet opgraderet, så den nu også anvender Bluetooth (BLE), og dermed også er kompatibel med alle andre mærker, der benytter ANT+ eller Bluetooth.

Anvendelse
Denne pulsmåler er ideel til træning, hvad end du cykler, løber eller dyrker anden form for motion. Den giver dig klare og tydelige målinger og er digitalt kodet. Hvilket betyder, at når du har parret dit pulsbælte med dit ur eller computer, så bliver det ikke forstyrret af andre signaler.

Specifikationer

  • Incl. batteri.
  • Batteritype: CR2032
  • Kompatibel med alle Garmin produkter som har pulsfunktion
  • Digitalt kodet
  • Kompatibel med andre produkter, der har en ANT+ funktion

Kvalitetsniveau
Denne pulsmåler er lavet i samme høje kvalitet som du kender fra andre Garmin-produkter. Bånder er designet til at være behageligt at have på, når du bevæger dig.

Vedligeholdelse
Remmen til denne pulsmåler kan vaskes i maskine ved op til 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et sportsvaskemiddel til formålet. Sørg for at afmontere selve måleren inden vask!

EAN: 0753759223137

Ingen anmeldelser af dette produkt.