Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
HRM-dual Pulsmåler fra Garmin, der er kompatibel med alle Garmin-computere med pulsfunktion. Måleren er blevet opgraderet, så den nu også anvender Bluetooth (BLE), og dermed også er kompatibel me…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 509,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

HRM-dual Pulsmåler fra Garmin, der er kompatibel med alle Garmin-computere med pulsfunktion. Måleren er blevet opgraderet, så den nu også anvender Bluetooth (BLE), og dermed også er kompatibel med alle andre mærker, der benytter ANT+ eller Bluetooth.

Anvendelse
Denne pulsmåler er ideel til træning, hvad end du cykler, løber eller dyrker anden form for motion. Den giver dig klare og tydelige målinger og er digitalt kodet. Hvilket betyder, at når du har parret dit pulsbælte med dit ur eller computer, så bliver det ikke forstyrret af andre signaler.

Specifikationer

  • Incl. batteri.
  • Batteritype: CR2032
  • Kompatibel med alle Garmin produkter som har pulsfunktion
  • Digitalt kodet
  • Kompatibel med andre produkter, der har en ANT+ funktion

Kvalitetsniveau
Denne pulsmåler er lavet i samme høje kvalitet som du kender fra andre Garmin-produkter. Bånder er designet til at være behageligt at have på, når du bevæger dig.

Vedligeholdelse
Remmen til denne pulsmåler kan vaskes i maskine ved op til 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et sportsvaskemiddel til formålet. Sørg for at afmontere selve måleren inden vask!

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af Garmins produkter, skal foregå direkte gennem Garmin. Du kan kontakte Garmins support på tlf. 48105050 – deres kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Ingen anmeldelser af dette produkt.