Denne originale Atredo sensor kan bruges til din trådløse cykelcomputer fra Atredo, hvad end det er en model M8 eller M10. Sensoren er en reservedel der leverer vigtige informationer til din cykelcomputer om bl.a…
Læs mere
Vejl.: 75,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne originale Atredo sensor kan bruges til din trådløse cykelcomputer fra Atredo, hvad end det er en model M8 eller M10. Sensoren er en reservedel der leverer vigtige informationer til din cykelcomputer om bl.a. fart.

Anvendelse
Denne sensor fra Atredo viser sig som et vigtigt virkemiddel til din trådløse virkemiddel, hvor den kan sende vigtige oplysninger tilbage til din cykelcomputer således, at man kan optimere sin træning og konkurrencekørsel. Sensoren passer til M8 og M10 fra Atredo.

Specifikationer

  • Passer til Atredo M8 og M10
  • Batteri: CR2032
  • Materiale: Plast
  • Farve: Sort

Montering
Denne Atredo-sensor skal sidde indvendigt i forgaflen og monteres ved hjælp af en kabelstrip. Når sensoren er monteret korrekt, skal egemagneten passere sensorens midt-position i en afstand af 8 mm.

Kvalitetsniveau
Som sædvanlig leverer Atredo her et produkt af høj kvalitet til en lav pris. Dette produkt er en reservedel. Vær opmærksom på, at der allerede medfølger sensor til din Atredo-cykelcomputer. Du behøver derfor kun købe denne sensor, hvis den medfølgende er blevet væk, er gået i stykker eller hvis du ønsker at benytter computerne på flere cykler, uden at skulle flytte sensoren.

EAN: 5712934004867

Ingen anmeldelser af dette produkt.