Sensor Merino Air kollektionen sætter varme og ventilation sammen i en kombination, der kan være med til at højne dit præstationsniveau. Denne uldundertrøje med lange ærmer er lavet med m…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Sensor Merino Air kollektionen sætter varme og ventilation sammen i en kombination, der kan være med til at højne dit præstationsniveau. Denne uldundertrøje med lange ærmer er lavet med merino uld fra New Zealand, der opretholder en høj varme og er sved- og fugttransporterende. Undertrøjen kan holde varmen selvom den er våd, og er derfor perfekt til alle slags træninger. Uldundertrøjen er blevet tilføjet polyamid, så trøjen bliver fleksibel og åndbar. Dette gør desuden, at man har stor bevægelsesfrihed i trøjen.

Anvendelse
Sensor Merino Air Tee sætter din træningsoplevelse på en spids, når kombinerer varme og ventilation på en smart måde. Uldundertrøjen kan både benyttes til sport og træning, men også til hverdagsbrug, hvor du måske har brug for et lidt ekstra varme. Undertrøjen er desuden meget behagelig at have på, da den er lavet med flade syninger og en god pasform.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Materiale: 90% Merino Uld fra New Zealand 10%Polyamid
  • Tykkelse: 120 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor serverer gode oplevelser med sit brand, der optimerer præstationsniveauet med komfort og funktionalitet. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til sine kunder, hvor kvalitet altid har været tilfældet. Mærket tester selv alle deres produkter og benytter sig kun af lokale materialer.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne uldundertrøje ved 30 grader i maskinvask, hvor man har benyttet sig af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer bliver forstærket. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.