Denne Evolution Warm Crew Neck svedtrøje fra Odlo, er designet med mange funktioner. Blusen er fremstillet ud fra innovativ 3D sy- teknik, der sikrer minimale syninger, som skaber et yderst strækbart materiale. D…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne Evolution Warm Crew Neck svedtrøje fra Odlo, er designet med mange funktioner. Blusen er fremstillet ud fra innovativ 3D sy- teknik, der sikrer minimale syninger, som skaber et yderst strækbart materiale. Denne svedtrøje har en perfekt pasform, hvilket giver dig en behagelig træning. Ydermere fungerer denne bluse som din personlige klima kontrol. Blusen opretholder den rette kropstemperatur og holder dig tør, uanset hvor hårdt du træner.

Anvendelse
Denne Evolution Warm svedtrøje egner sig til de kolde måneder. Blusen fra Odlo giver dig en perfekt klima regulering, hvilket betyder at blusen holder dig tør og varm. Svedtrøjen er anvendelig til de fleste former for udendørssport i de kolde måneder.

Specifikationer

  • Farve: Sort med grå syninger
  • Materiale: 60% polyester 34% polyamid 6% elastan
  • God pasform
  • Yderst strækbart materiale
  • Klima kontrol
  • Svedtransporterende
  • Sømløs
  • Antibakteriel finish

Kvalitetsniveau
Denne Evolution Warm svedtrøje er designet med en højere talje, hvilket sikrer perfekt pasform under din træning. Denne bluse er fremstillet i et yderst strækbart materiale og uden generende søm som giver hudirritationer. Svedtrøjen er designet med forskellige former for syninger, hvilket giver dig en bluse med ekstra ventilation på de områder hvor du har mest brug for det. Yderligere har denne svedtrøje fået en permanent antibakteriel finish, som sørger for at holde svedlugt væk.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at denne svedtrøje maskinvaskes på 60 grader. Det er bedst at anvende et sportsvaskemiddel, da dette forlænger tøjets levetid samt opretholder åndbarheden.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Bryst Talje Hofte
XS 82 cm. 67 cm. 90 cm.
S 85-88 cm. 70-73 cm. 93-96 cm.
M 91-94 cm. 76-79 cm. 99-102 cm.
L 98-102 cm. 83-87 cm. 106-110 cm.
XL 106-111 cm. 92-97 cm. 114-118 cm.

 

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.