3 anmeldelser
Klickfix Baggy er en smart styrtaske, som kan sættes fast på cyklens styr og med et enkelt og hurtig klik tages tasken af og på. Tasken har et stort opbevaringsrum som lukkes med lynlås. Inden i dette …
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 379,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Klickfix Baggy er en smart styrtaske, som kan sættes fast på cyklens styr og med et enkelt og hurtig klik tages tasken af og på. Tasken har et stort opbevaringsrum som lukkes med lynlås. Inden i dette rum er der yderligere en bred lomme med lynlås. Bag på tasken sidder monteringsdelen til cyklen som ikke er til gene når tasken anvendes, eller når den tages af og bruges som en lille håndtaske.

Anvendelse og montering
Tasken er ideel til cyklisten, som har behov for opbevaringsplads, som er nemt at komme til. Tasken monteres med en adapter til styr montering. Styradapteren kan anvendes til alle styr med en diameter mellem 22 og 26 mm. Styr adapteren kan bruges til andre kurve og tasker fra KLICKFix. Styrtasken kan også monteres på cyklens sadelpind hvis der bruges en adapter der passer dertil.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: 5 liter
  • Størrelse: 22 x 18 x 12 cm.
  • Vægt: ca. 350 gram
  • Hank
  • Inkl. Styradapter

Sikkerhed og kvalitet
Tasken monteres på styret ved hjælp af styradapteren, på den måde kan du nemt og hurtigt på- og afmontere tasken. På taskens front er der påsyet et Rixen og Kaul refleks logo, som øger din synlighed i trafikken.

Vedligeholdelse
Klickfix taske kræver ingen vedligeholdelse, men bliver tasken beskidt kan den nemt tørres over med en fugtig klud og mild sæbe.

EAN: 4030572100132

11-07-2018
Fuldstændig som beskrevet. Super hurtig levering. Virkelig nem at montere. Præcis det, jeg havde brug for. Glæder mig til at få brug for mere fra jer.
22-05-2018
Fin, lige som forventet, let at montere.
25-09-2014
Meget tilfreds. Styrtasken på næste dag med posten