Varenummer: 29261

BikePartner - Caroline - Cykeltaske til bagagebærer -Sort - 3 delt 40 liter


.
299 DKK / STK
239,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Konnix bagagetaske, som kan indeholde 40 liter, er fremstillet med 3 rum, som sidder sammen. Taskerne har hver deres lynlås, så det er nemt, at komme ind til sine ting. Lynlåsen er med et dækken udover sig, så vandet ikke kan trænge igennem, dette er en ekstra sikkerhed for, at dine ting ikke blive våde på turen. Taskerne er vandafvisende, men dog ikke ved vedvarende regn. Tasken fås i de enkle farver sort og grå.

  Anvendelse
  Konnix er særligt velegnet til cykelferier, hvor behovet for, at medbringe flere ting er en nødvendighed. Med en samlet volume på 40 liter opfylder konnix dette krav. Siderne er afstivede, så det er lettere, at sætte den solidt fast på bagagebærerens sider ved hjælp af stropper. Yderligere skal tasken også fastgøres på toppen af bagagebæren med stropper, så tasken sidder som den skal.

  Specifikationer

  • Model: Konnix
  • Farve: Sort/Grå
  • Volume: 40 liter
  • Vægt: 1000 gram
  • Vandafvisende
  • 3-delt
  • Reflekterende materiale
  • Reflekser

  Montering
  Siderne på tasken er afstivede med mulighed for at sætte den solidt fast på baggagebærerens sider ved hjælp af stropper. Ovenikøbet fastgøres tasken også på toppen af baggagebæreren med stropper, så tasken sidder som den skal. Anbefalet bredde på bagagebæren skal være mellem 12 - 15 cm. for at kunne bruge denne model.

  Kvalitetsniveau
  Cykeltasken konnix er vandafvisende, hvilket er en fordel, hvis man er på cykelferie, da man ikke kan garantere for, at der ikke kommer regn i løbet af den danske sommer. Taskerne har nogle passende størrelser, så du kan medbringe netop de ting, som du har behov for. Det store rum, inderst på siden er: Bredde 12 cm., Længde 30 cm., højde 30cm. Rummet udvendig på denne måler: Bredde 6 cm., længde 20 cm., højde 24 cm. og det lille bagud vendte rum: Bredde 6 cm., længde 10 cm. og højde 22 cm. Rummet oven på bagagebæren måler: Højde 9,5 cm., bredde 38 cm. og længde 30 cm.

  Vedligeholdelse
  Cykeltasken Konnix kræver minimal vedligeholdelse, men bliver tasken snavset, kan den sagtens tørres over med en fugtig klud.

 • Brand Bike Partner
  Produkt Cykeltaske
  Farve Sort
  Antal liter 40
  Vandafvisende Ja
  EAN 5707865122223
 • Brian L.

  Rigtigt god taske til prisen. Men det er tydeligt at dem der har designet den, ikke selv er brugere. Lynlåsene er placeret på den mest idiotiske måde, så nogle af lommerne er stort set ubrugelige.

  Thomas B.

  Super god plads, de små lommer bagpå ved refleks er dog meget besværlige at åbne. En ting til eftertragtning er om åbningen af toplommen ikke kunne være fra den anden side(bagfra).

  Allan A.

  God og billig cykeltaske. Har brugt den til cykelferie. Lige lidt mange rum og lånlåse. Ellers meget tilfreds.

  Massageterapeut H.

  super vare, rigtig god til prisen

  Susanne A.

  god vare og hurtig levering

  Erik P.

  Vores cykeltasker er OK. Leverancen meget fin. Dagen efter bestilling var varen her.

  Jan I.

  Rigtig god taske. Bruger den hele tiden til indkøb osv. Meget smart at flytte vægten af vare ned. Det giver bedre balance . i forhold til en cykelkurv.