Smart steltaske til oversiden af stellet, der passer på din smartphone under cykelturen. Cykelapps og GPS bliver dermed aldrig efterladt undervejs, og din telefon vil altid være lige ved hånden. Tasken er udstyret med et vand…
Læs mere
Vejl.: 159,00 Før 159,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Smart steltaske til oversiden af stellet, der passer på din smartphone under cykelturen. Cykelapps og GPS bliver dermed aldrig efterladt undervejs, og din telefon vil altid være lige ved hånden. Tasken er udstyret med et vandtæt cover til din smartphone, der holder den tæt under regn, vind og slud. Coveret er desuden gennemsigtigt og trykfølsomt, så du aldrig behøves at tage din telefon ud af tasken.

Anvendelse
Tasken kan blive essentiel for cykelrytteren, hvis smartphone skal være lige ved hånden under cykelturen. Tasken har en volumen på 1,3 liter, og har dermed en størrelse, så den kan indeholde en del ting. Tasken passer dog til en smartphone der maksimalt er 5,5".

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Slidstærkt og vandafvisende 1680D polyester
  • Rum: 3 stk.
  • Lynlåse: 3 stk.
  • Volumen: 1,3 liter
  • Mål: 175*28*100 mm

Montering
Tasken monteres nemt foran på stellet med tre velcrostraps. Den første strap fastspændes på frempinden, mens de to andre fastspændes på selve stellet.

Kvalitetsniveau
Easydo laver kvalitetsprodukter til en ordentlig pris. Det betyder, at man kan være sikker på det ordentligt produkt, når man køber fra Easydo.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse, men behovet for en fugtig klud kan opstå. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006410

13-05-2019
Hurtig til at sende varen til mig jeg takker mange gange Kommer tilbage igen Den passer perfekt og jeg kan have mit værktøj i hvis jeg skulle punktere på vejen samt meget andet