Varenummer: PRBA0035

PRO Sadeltaske - Medi med strop montering


 
199 DKK / STK
159,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Denne PRO Sadeltaske henvender sig med sin kompakte størrelse til racercyklister. Selvom tasken er kompakt, kan du let får plads til alt det nødvendige. Sadeltasken monteres med  velcrostropper på undersiden af sadlen, så den sidder solidt fast. Forrest har den en velcrostrop der spændes omkring sadelpinden. Det er let at komme til tingene i sadeltasken, da hele bagstykket kan åbnes med lynlåsen og vippes op med den lille udvendige strop. På stroppen, der sidder bag på sadeltasken, kan du eventuelt fastgøre en baglygte.

  Specifikationer

  • PRO Sadeltaske Medi
  • Størrelse:
   - Bredde: 8,5cm
   - Højde: 7cm
   - Længde: 17cm

  Kvalitetsniveau
  PRO er, ligesom deres ejere Shimano, kendt for at producere kvalitetsprodukter. Denne sadeltaske, der er fremstillet i solid kvalitet, er ingen undtagelse.

 • Brand PRO
  Produkt Sadeltaske
  Farve Sort
  EAN 8717009353984
 • Thomas K.

  Lige nøjagtig plads til en 29" slange, inflator, dækjern og en 25g patron

  Bent P.

  Tasken ser fin ud. Men da jeg skulle afprøve pladsen den, lagde min telefon, kredit kortholder og en nøgle ind. Der var lige plads, og det så fint ud. Da da jeg så lukkede lynlåsen, ville den ikke åbne igen -Den sad bare fast! Indholdet var 'låst inde', og der var ingen nøgle! Resultatet blev, jeg 5 minutter efter at have pakket tasken ud, måtte klippe den op, for at få mine ting ud.

  Jimmy S.

  Rigtig god sadeltaske til prisen. Nem at monterer under sadlen, og med plads til det du har brug for til træningsturen. En slange, dækjern, to CO2-patroner og lidt ekstra lappegrej. Superhurtig levering

  jørgen V.

  Passer perfekt på min cannondale 😀