1 anmeldelser
Atredo tilbyder en stor sadeltaske, der kan opbevare alle nødvendige komponenter for cykelturen, hvilket i sidste ende kan hjælpe med en bedre oplevelse på cyklen. Sadeltasken er slidstærk og meget ho…
Læs mere
DKK 55,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Atredo tilbyder en stor sadeltaske, der kan opbevare alle nødvendige komponenter for cykelturen, hvilket i sidste ende kan hjælpe med en bedre oplevelse på cyklen. Sadeltasken er slidstærk og meget holdbar, hvilket kommer til udtryk ved et robust materialevalg. Sadeltasken er desuden lavet med en funktionel lynlås, refleksstriber og justerbare elastiksnøre.

Anvendelse
Sadeltasken fra Atredo giver en kæmpe komfort til cykelrytteren, hvor nødvendige komponenter kan tages med på cykelturen, så man aldrig bliver fanget med bukserne nede. Når man skal montere sadeltasken, kan dette nemt gøres med velcroremme, der skal vikles op under sadelstellet. Derefter strækker man elastikremmen om sadelpinden, hvor den kan sætte sadeltasken stabilt fast.

Specifikationer

  • Farve: Sort med hvidt Atredo logo
  • Materiale: 600 D Oxford stof
  • Størrelse: 15x10x10 cm
  • Andet: Lynlås, refleksstribe og justerbar elastiksnøre.

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke her i huset, hvor kundens problemer og mangler i hverdagen på cyklen løses på bedste vis. Dette gøres med komfort og funktionalitet til en rimelig pris med produkter, der er nøje valgt efter brugerens mangler. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atredo.

Vedligeholdelse
Sadeltasken kan ikke vedligeholdelse meget, men man kan med fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 

EAN: 5712934006670

20-03-2019
God kvalitet, som lever op til det lovede👍👍