1 anmeldelser
Smart og komfortabel sadeltaske fra BBB. Sadeltasken er med dobbeltvelcro lukning, der er med til at stram og stabil montering på cyklen. Tasken har en flot blå farve indeni, så det bliver lettere at se dine ting, der samtidi…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart og komfortabel sadeltaske fra BBB. Sadeltasken er med dobbeltvelcro lukning, der er med til at stram og stabil montering på cyklen. Tasken har en flot blå farve indeni, så det bliver lettere at se dine ting, der samtidig kan opbevares med den praktisk inderlomme, tasken er designet med. Ved køb af SpeedPack S, får du en High-end kurvet sadeltaske, med vandtæt lynlås og refleksstribe på siden. Dette giver en smart og sikker sadeltaske, der lige er til at tage med på turen.

Anvendelse
Sadeltasken henvender sig til cykelrytteren, der ønsker en sadeltaske med kvalitet, så sadlen kan få en ordentlig behandling. Sadeltasken er universal, så den kan benyttes til MTB, race og citybikes.

Specifikationer

  • Model: BSB-33S
  • Farve: Sort
  • Volumen cm3: 360
  • Vægt: 90 gram
  • Mål: 90x67x130 mm

Montering
Denne BBB Speedpack sadeltaske er super let og hurtig at montere. Dette gøres helt uden brug af værktøj, da du blot skal spænde velcrobåndene op omkring din sadel, samt gummiremmen omkring sadelpinden og så er du køreklar med de mest nødvendige ting til cykelturen lige ved hånden.

Kvalitetsniveau
BBB leverer kvalitetsprodukter til gode kundevenlige priser. Kvalitet og funktionalitet er kendetegnene for alle BBB produkter, hvilket denne sadeltaske også indikerer. Dette betyder, at du som kunde kan være tryg ved køb af produkter fra BBB.

Vedligeholdelse
Sadeltasken kræver ingen vedligeholdelse, men behovet for en våd klud kan opstå.

 

EAN: 8716683094619

28-08-2019
Lille men med rum til det essentielle. Har plads til slange, lappegrev, dækjern og et multitool.