Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Alsidig og stilren sadeltaske fra BBB, der kan bringe orden hos de nødvendige sager, der skal bruges på cykelturen. Sadeltasken gives her i en mellem størrelse med blåt interiør, der gø…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 129,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Alsidig og stilren sadeltaske fra BBB, der kan bringe orden hos de nødvendige sager, der skal bruges på cykelturen. Sadeltasken gives her i en mellem størrelse med blåt interiør, der gør det nemmere at navigere i sadeltasken. Tasken er lavet med to store rum, hvilket sørger for en bedre organisering af sine sager. Sadeltasken er desuden sikret i dårligt vejr ved, at have en vandtæt lynlås.

Anvendelse
Easypack M fra BBB kan nemt og sikkert opbevare alle dine nødvendige objekter til træningen, hvor du også hurtigt kan fikse dem frem igen. Sadeltasken anvendes nemt på alle typer af cykler, hvor et velcrobånd vikles om understellet, mens en gummireb stabiliseres ved selve sadelpinden.

Specifikationer

  • Model: BSB-31M
  • Farve: Sort
  • Velegnet til MTB + ROAD + URBAN
  • Volumen cm3: 640
  • Vægt: 110 gram
  • Mål: 95 x 80 x 155 mm
  • Blåt interiør for optimal synlighed
  • Vandtæt lynlås

Montering
BBB Speedpack er meget hurtig at montere. Monteringen sker nemt uden brug af værktøj, da man blot skal spænde de medhørende velcrobånd omkring sadlen. Gummiremmen sættes derefter omkring sadelpinden, og så er man ellers klar til den gængse cykeltur.

Kvalitetsniveau
BBB har mere end 20 års erfaring med udvikling af kvalitetsprodukter, der har grobund i et højt niveau af komfort og funktionalitet. Dermed er de blevet dominerende på det internationale marked, hvorpå mange amatører og professionelle har set sig tilfredse med produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra BBB.

Vedligeholdelse
Sadeltasken kræver ingen større vedligeholdelse, men man kan sagtens tørre tasken over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8716683094596

Ingen anmeldelser af dette produkt.