Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Maxi Plus sadeltaske fra Pro har et strap-system, der gør det nemt at spænde sadeltasken fast under din cykels sadel. Derudover har sadeltasken en velcro-strop, der spændes fast om sadelpinden og give…
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 239,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne Maxi Plus sadeltaske fra Pro har et strap-system, der gør det nemt at spænde sadeltasken fast under din cykels sadel. Derudover har sadeltasken en velcro-strop, der spændes fast om sadelpinden og giver dig en ekstra sikkerhed og forhindrer tasken i at bevæge sig under cykling. Denne taske er i maxi-størrelse med en liters volumen, så der er plads til al det ekstraudstyr, du måtte få brug for på turen. For at øge din sikkerhed har den refleks, og en elastisk strop hvori der f.eks. kan monteres en lygte. Sadeltasken er lavet i et miljøvenligt PVC-frit materiale.

Anvendelse
Maxi-sadeltasken passer til alle typer cykler, og har god plads til f.eks en ekstra slange og et par dækjern. Desuden har sadeltaske en kapacitet på en liter og der er plads til at medbringe lidt værktøj, slange eller mobiltelefon.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: 1 liter, str. L
  • Lynlås bagerst således at åbningen er bagerst for letter adgang
  • Reflekterende detaljer
  • Materiale: Miljøvenligt PVC fri materiale.

Montering
Denne Pro Maxi Plus sadeltaske er med strap montering lige til at spænde fast op under sadlen. Fordelen ved strop montering er at du kan stramme denne strop således at de dele der er i tasken ikke rasler under kørsel og kan tilpasses alt efter hvor meget sadeltasken indeholder.

Kvalitetsniveau
På sadeltasken er der et reflekterende logo, dette betyder, at du lettere kan ses i trafikken, efter solnedgang.

Vedligeholdelse
Denne sadeltaske kræver ingen vedligeholdelse, men bliver den beskidt, kan den tørres over med en fugtig klud.

EAN: 8717009354028

Ingen anmeldelser af dette produkt.