5 anmeldelser
Schwalbe One V-Guard Foldedæk er skabt til Road Race, og er udviklet som et af Schwalbes hurtigste og mest pålidelige konkurrencedæk. One Star triple kompound gummiblandingen sørger, sammen med dækkets mønster, for et fremrag…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbe One V-Guard Foldedæk er skabt til Road Race, og er udviklet som et af Schwalbes hurtigste og mest pålidelige konkurrencedæk. One Star triple kompound gummiblandingen sørger, sammen med dækkets mønster, for et fremragende vejgreb, både på våde og tørre veje. Ydermere sørger gummiblandingen for beskyttelse mod punkteringer og snitskader.

Anvendelse
Schwalbe One V-Guard Foldedækket bruges til racer- og sportscykler. Cykeldækket skal helst anvendes til konkurrencebrug. Dækket fungerer utrolig godt i vådt og tørt vejr, og er med hele 127 EPI.

Specifikationer

  • Vægt: 225 gram
  • Dæktype: Foldedæk uden kanttråd
  • Profil: HS462A
  • V-Guard punkteringsbeskyttelse
  • Gummitype: One Star, som blandt andet har en drastisk reduceret rullemodstand
  • Karkasse: Lite
  • 127 EPI (Tread Per Inch) Nylon tråde pr. tomme.
  • Anbefalet dæktryk:  6 - 9 BAR (85 - 130 PSI)
  • ETRTO mål 25-622

Montering
Monteringsvejledningen finder du her

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere, og sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at Schwalbe angiver kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Hvis du vil sammenligne dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme med konkurrenterne tråde (TPI), så skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt som er ca. hver 10. dag.

06-05-2019
Hurtig betjenning som altid, håber dækkene er gode :)
30-05-2018
04-09-2017
Super dialog om evt. misforståelser / fejl Alt ekspresekspederet som sædvanligt. :-)
16-04-2017
Er fint tilfreds med købet af disse dæk. De holder trykket, og er endnu ikke punkteret. Og så er det en lækker detalje med den røde farve rundt om dækket, som passer fint til min røde cykel.
04-04-2017