Varenummer: 455405-X

Continental Race King Performance - Tubeless Ready foldedæk - 29x2.0-2.2 - Sort


Førpris 199 DKK
179,00 DKK
143,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Continental Race King Performance har alle de kriterier, der skal til, hvis du ønsker et hurtigt dæk. Race King har en lav profil og tætsiddende knopper, som ruller godt i tørt underlag, og derudover bider dette dæk også fast i mudder. Continental Race King er kendt for sit fremragende greb og lave rullemodstand. Dækket er designet i Tyskland. Det grove mønster på dækket er med til at give din mountainbike et råt look.

  Anvendelse
  Continental Race King dækket er med sit grove mønster anvendeligt til skovkørsel, men dækket kan naturligvis også bruges på landevejen. Dækket henvender sig til alle mountainbike ryttere, uanset om man er professionel eller ej. De rundede kanter gør, at du kan skære svingene ubesværet.

  Specifikationer

  • Fremragende vejgreb i mudder
  • Hurtig i tørvejr
  • Designet i Tyskland
  • Vægt: 605 gram (str. 2.0)
  • Materiale: Superelastisk gummi
  • Dæktryk: 3,5-4,5 bar

  Montering
  Ved montering af dette dæk skal man være opmærksom på omløbsretningen. Det er vigtigt, at pilen på dækket kører den rigtige vej på grund af rullemodstanden samt korrekt vandafledning, hvis vejen er fugtig. Dækket pumpes til maksimum belastning (4,5 bar). Hvis dækket kører med mindre luft end minimumsgrænsen på 3,5 bar risikerer man, at dækket slår revner i siden, samt at cyklen kører mere tungt.

  Kvalitetsniveau
  Continental har mere end 100 års erfaring indenfor cykeldæk og -slanger. Det har gjort Continental til en unik virksomhed i cykelbranchen. Continental er det eneste tyske cykeldæk producent, som reelt set producerer deres dæk i Tyskland. Continental stræber konstant efter nye innovative tiltag, og derfor søger producenten konstant inspiration rundt omkring i verdenen. Disse faktorer gør Continental til en af de førende dækproducenter i verden.

  Vedligeholdelse
  Kig jævnligt efter småsten i dækket og fjern dem. De små sten og andre spidse genstande øger risikoen for en punktering. Hold altid cyklen velpumpet omkring maksimum trykket for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort.

 • Brand Continental
  Produkt Cykeldæk
  Model Race King Performance
  Anvendelse MTB
  Farve Sort
  Størrelse 29"
  Tubeless ready/easy Ja
  Dæktype Foldedæk
  Bredde 2.00, 2.20
  ETRTO 50-622, 56-622
  EAN 4019238797534, 4019238797558