Schwalbe kommer her med deres videreudviklede Durano Plus-dæk, der nu bliver lavet med en Addix gummiblanding. Denne high performance kompound giver dig en maksimal ydelse og holder til mange kilometers kørsel. Dækket er lave…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Schwalbe kommer her med deres videreudviklede Durano Plus-dæk, der nu bliver lavet med en Addix gummiblanding. Denne high performance kompound giver dig en maksimal ydelse og holder til mange kilometers kørsel. Dækket er lavet med 67 EPI (Ends Per Inch). Det er godt beskyttet mod punkteringer med dets SmartGuard indlag. Dette elastiske specialgummilag på 5 mm er, under normale forhold, rigeligt til at forhindre punkteringer.

Anvendelse
Schwalbe har udviklet dette dæk til tour- og sportscykler med 700c hjul. Vi anbefaler især dæk i denne størrelse til de lidt tungere cyklister, idet dækket har et lidt større luftkammer. Dette dæk er et kanttrådsdæk, og dermed lidt tungere end foldedæk og ikke nær så smidigt. Alligevel har det den samme slidstyrke. Smart Guard punkteringsbeskyttelsen i dækket er det mest effektive beskyttelsesindlæg til cykeldæk. Ikke engang en tegnestift kan punktere dækket. Dette dæk har som noget særligt også en Twin Skin karkasse, der med sit ekstra gummilag på siderne beskytter fremragende mod snitskader og sikrer en ensartet indfarvning.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 410 gram
  • Størrelse 700x23c (23-622)
  • Dæktype: Tråddæk
  • Smart Guard punkteringsbeskyttelse
  • Gummitype: Addix
  • Karkasse: Twin Skin karkasse
  • 67 EPI (Tread Per Inch) Nylon tråde pr. tomme.
  • Anbefalet dæktryk:  6,0 - 10,0 BAR (85 - 145 PSI)

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Schwalbe Durano Plus dæk er utrolig nemt at montere, og det sidder perfekt på dit hjul. Hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Dermed skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 6,0 - 10,0 BAR/85 - 145 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt, vi anbefaler ca. hver 10. dag.

Tilgængelige varianter

700x23c (23-622), 700x25c (25-622)

Ingen anmeldelser af dette produkt.