Mavic har skabt dette Yksion Pro Powerlink bagdæk, som er et af de hurtigste racerdæk på markedet. Du er sikret et optimeret slidbanemønster samt et forbedret vejgreb. Dækket er skabt i en Singl…
Læs mere
Vejl.: 359,00
DKK 329,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Mavic har skabt dette Yksion Pro Powerlink bagdæk, som er et af de hurtigste racerdæk på markedet. Du er sikret et optimeret slidbanemønster samt et forbedret vejgreb. Dækket er skabt i en Single Compound gummiblanding, som giver dig lethed og et yderst hurtig dæk. Ydermere har dækket et stærkt nylon anti-punkteringsindlæg, som sikrer dig mod irriterende punkteringer midt i en træning.

Anvendelse
Yjsion Pro Powerlink foldedækket skal anvendes på racercykler med 700x25c hjul. Grundet dækkes lave rullemodstand og særlige opbygning er det mest optimalt at anvende bag på cyklen.

Specifikationer

  • Farve: Sort med Gult/Hvidt mærke
  • Størrelse: 25-622 (700x25c)
  • Dæktryk: Max 7,7 bar / 110 PSI
  • Vægt: 210 gram
  • TPI: 127 (tråde pr. tomme)
  • Forstærkning: Stærkt nylon anti-punkteringsindlæg.
  • Gummiblanding: Single Compound

Montering
Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du monterer Mavic Yksion Pro Powerlink på dit baghjul, kan du finde relevant information i denne monteringsguide.

Kvalitetsniveau
Mavic er kendt for at levere kvalitetsprodukter, og det er også gældende for dette dæk. Dækket garanterer dig et optimalt vejgreb og en perfekt punkteringsbeskyttelse, og derudover er rullemodstanden reduceret. Nylonbelægningen i dækket nedsætter risikoen for punktering, og forbedrer samtidig også dækkets holdbarhed.

Vedligeholdelse
Det er vigtigt, at du tjekker dit dæk for småsten og fjerner dem, fordi de kan øge risikoen for punktering. Derudover skal du holde øje med, at dit dæk har det rette dæktryk for at undgå revner i dækket. Hvis du har det rette dæktryk, opnår du også optimal kørekomfort.

EAN: 887850419349

Ingen anmeldelser af dette produkt.