Dette Schwalbe Procore dæk er designet til at blive anvendt som ekstra inderdæk i Procore-systemet til dine tubeless mountainbike-dæk. Bemærk at der skal anvendes special slange til dette inderdæ…
Læs mere
Tilbudet udløber 14-06-2020
Vejl.: 379,00 Før 299,00
DKK 284,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Dette Schwalbe Procore dæk er designet til at blive anvendt som ekstra inderdæk i Procore-systemet til dine tubeless mountainbike-dæk. Bemærk at der skal anvendes special slange til dette inderdæk og disse slanger kan vises under Anbefalede produkter ved denne vare. Ved at opgradere til denne kombination får du øget køreglæde på din mountainbike og ikke mindst forøget dit grip og nedsat risikoen for snakebite. I dine yderdæk, der skal være slangeløse, bør du anvende forseglingsvæske.

Anvendelse
Schwalbe Procore anvendes som inderdæk sammen med en specialslange, der skal købes separat.
Dette system gør det muligt at køre med ekstrem lav dæktryk (0,8 til 1,5 bar), hvilket giver dig et meget bedre grip samt minimal risiko for snakebite og optimering af dine præstationer. Bemærk at denne vare kun er inderdækket.

Specifikationer

  • Schwalbe Procore inderdæk i str. 26"
  • Bestående af et inderdæk
  • Type: Foldedæk
  • Minimum indvendig bredde på fælg. 23,5mm

Montering
Se under video hvor der vises en monteringsvejledning samt en video der viser fordelene ved brug af Procore fra Schwalbe.

Kvalitetsniveau
Schwalbe er en af de førende producenter i verden af dæk og slanger og leverer altid produkter af høj kvalitet. Dette dæk er ingen undtagelse.

Vedligeholdelse
Dette dæk kræver ingen særlig vedligeholdelse.

EAN: 4026495766104

Ingen anmeldelser af dette produkt.