PurePower Energy Gel Vandmelon er hurtig energi, som er anvendelig, når du har brug for et energipift. Denne gel er let at have med, let at åbne og ikke mindst let at indtage. PurePower Energy Gel er sammensat efter de bedste…
Læs mere
Vejl.: 17,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 12,00 / stk
10 stk 10,00 / stk
20 stk 9,50 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

PurePower Energy Gel Vandmelon er hurtig energi, som er anvendelig, når du har brug for et energipift. Denne gel er let at have med, let at åbne og ikke mindst let at indtage. PurePower Energy Gel er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje.

Gelen bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal, bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
Denne PurePower Energy Gel indeholder hurtige og nemt optagelige kulhydrater, og med denne gel får du tilført ekstra energi, når du har behov for det. PurePower Energy Gel indtages som supplement til den energidrik, og bør ikke fungere som en erstatning for energidrikken.

Selvom du indtagen gelen, vil energidrikken stadig være nødvendig for sig, da du dermed undgår problemer med væskebalancen. PurePower Energy Gel er nem at indtage, du åbner nemt pakningen ved at bide i flappen. Konsistensen er let og lind og med en dejlig smag af vandmelon. Gelen indtages efter behov, og afhænger af hvor hårdt din krop arbejder.

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før og under aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 40 gram/40 ml
  • Smag: Vandmelon
  • Hurtigt optageligt
  • Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Før og under træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Energy Gel  med smag af vandmelon er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Energy Gel er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere gelen bliver den løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g
Energi (kJ/kcal) 1197/282
Protein (g) 0
Kulhydrat (g) 0 70
- Heraf sukkerarter (g) 29
Fedt (g) 0
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 0
Natrium (mg) 0,22
GMO Fri - Vegetarisk - Uden nødder

Ingredienser: Maltodextrin, vand, fruktose, natriumchlorid, aromaer, konserveringsmidler: Kaliumsorbat og natriumbenzoat, koncentreret vandmelonjuice (0,05%)

Kan indeholde spor af gluten og mælk, eller rester heraf.

Dosering: Efter behov. Gelen synkes eventuelt med en mundfuld væske.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477953084

Ingen anmeldelser af dette produkt.