Denne Hydrogel energigel fra Powerbar henvender sig til dig, der virkelig vil yde sit maksimale. I forhold til Powerbars Powergel er Hydrogel til dig, hvis du er typen der vil presse dig selv under hver træning. Denne smagsva…
Læs mere
Vejl.: 17,50
DKK 16,00
Vi garanterer min. 3 måneders holdbarhed på energiprodukter
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Hydrogel energigel fra Powerbar henvender sig til dig, der virkelig vil yde sit maksimale. I forhold til Powerbars Powergel er Hydrogel til dig, hvis du er typen der vil presse dig selv under hver træning.

Denne smagsvariant er med Espresso, og kan derfor nydes af alle kaffe elskere. Gelens konsistens er væsentlig mere flydende end tilsvarende energigels og er derfor nem at trykke ud i munden og synke, uden vand efterfølgende. Samtidig efterlader den ikke en fedtet fornemmelse i munden efter indtagelse.

Med en portionsstørrelse på 41 ml. indeholder denne variant nok kulhydrater til at bidrage til genopretning af normal muskelfunktion efter meget intensiv og/eller langvarig fysisk træning, hvilket fører til muskeltræthed og udtømning af gykogenlagre i muskulaturen.

Emballagen er lang og smal og derfor nem at få op af lommer på sportstøjet. Dertil har Powerbar designet deres unikke "trash chain", som sikrer at 'snippen' ikke rykkes helt af ved åbning, og du kan dermed smide hele emballagen i skraldespanden på én gang.

Koffein gels VS. tabs med koffein

Oftest vil man være længere tid om at indtage en hel tabs opløst i en drikkedunk, kontra indtagelsen af en gel. Hermed skal du ikke bekymre dig om at indtage store mængder væske, for at opnå samme indhold af koffein.

Specifikationer

  • Powerbar PowerGel Hydro
  • Smag: Espresso (kaffe)
  • Indehold: 41 ml.
  • 53 mg. koffein
  • Indtages efter behov
  • Nem at åbne og let at indtage
  • Kan bruges før og under træning eller konkurrence

Ingredienser

Maltodextrin, vand, fruktose, flydende kaffeekstrakt, natriumklorid, naturlige aromaer, koffein (0,1%), syre (mælkesyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), natriumcitrat.

Næringsindhold Pr. 100 gram
Pr. portion (41 g)
Energi 1144 kj / 296 kcal 469 kj / 121 kcal
Fedt 0 g 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g
Kulhydrat 67 g 28 g
- heraf sukkerarter 27 g 11 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0,61 g 0,25 g
Natrium 246 mg 101 mg
Koffein 130 mg 53 mg

 

Dosering: Max 2 gels pr. dag. Bør ikke indtages af børn eller gravide/ammende kvinder. Bør aldrig erstatte en sund og varieret kost. 

Opbevaring: Køligt og tørt - og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde, da produktet indeholder koffein.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi desværre ikke fødevarer retur.

 

 

 


Vi garanterer altid minimum 3 måneders holdbarhed på alle vores energiprodukter.

Energiprodukter med en holdbarhed under 3 måneder, sælges altid til nedsat pris - og det vil altid fremgå tydeligt i overskriften, hvis et produkt har kort holdbarhed. 

 

EAN: 4029679673236

Ingen anmeldelser af dette produkt.