1 anmeldelser
PurePower Energy Gel Cola er hurtig energi, som er anvendelig, når du har brug for et energipift. Denne gel er let at have med, let at åbne og ikke mindst let at indtage. PurePower Energy Gel er sammensat efter de bedste stan…
Læs mere
Vejl.: 17,00
DKK 12,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PurePower Energy Gel Cola er hurtig energi, som er anvendelig, når du har brug for et energipift. Denne gel er let at have med, let at åbne og ikke mindst let at indtage. PurePower Energy Gel er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiprodukterne bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal, bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
Denne PurePower Energy Gel indeholder hurtige og nemt optagelige kulhydrater, og med denne gel får du tilført ekstra energi, når du har behov for det. PurePower Energy Gel indtages som supplement til den energidrik, som du skal indtage for ikke at risikere problemer med væskebalancen. PurePower Energy Gel er nem at indtage, du åbner nemt pakningen ved at bide i flappen. Konsistensen er let og lind og med en dejlig smag af Cola. Gelen indtages efter behov, og afhænger af hvor hårdt din krop arbejder.

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før og under aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 40 gram/40 ml
  • Smag: Cola
  • Indhold: Maltodextrin, vand, fruktosesirup
  • Konserveringsmidler: Kaliumsorbat, natriumbenzoat
  • Hurtigt optageligt
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Før og under træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Energy Gel Cola er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og Energy Gel er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g
Energi (kJ/kcal) 1086kj / 256kcal
Protein (g) 0 g
Kulhydrat (g) 0 64 g
- Heraf sukkerarter (g) 15 g
Fedt (g) 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 0 g
Kostfibre (g) 0 g
Natrium (mg) 0,1 g
Coffein (mg) 0 g
GMO Fri - Vegetarisk - Uden nødder

Ingredienser: Maltodextrin, Vand, Druesukker, Frugtjuice (15%), Aroma: (Havsalt), Konserveringsmiddel: (Natrium Benzoate, Kalium Sorbate).

kan indeholde spor af gluten og mælk eller rester heraf.

Dosering: Efter behov. Gelen synkes eventuelt med en mundfuld væske.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477951080

09-03-2015
De er heller ikke blevet prøvet endnu