PurePower gel te-lemon er hurtig energi, som er anvendelig, når du har brug for et energipift. Denne gel er let at have med, let at åbne og ikke mindst let at indtage og så smager den af frisk ice tea lemon. Gelen er sammensa…
Læs mere
Vejl.: 17,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 12,00 / stk
10 stk 10,00 / stk
20 stk 8,95 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

PurePower gel te-lemon er hurtig energi, som er anvendelig, når du har brug for et energipift. Denne gel er let at have med, let at åbne og ikke mindst let at indtage og så smager den af frisk ice tea lemon. Gelen er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiprodukterne bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal, bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
Denne PurePower te-lemon gel indeholder hurtige og nemme optagelige kulhydrater, og med denne gel får du tilført ekstra energi, når du har behov for det. PurePower te-lemon Gel indtages som supplement til den energidrik, som du skal indtage for ikke at risikere problemer med væskebalancen. PurePower te-lemon gel er nem at indtage, du åbner nemt pakningen ved at bide i flappen. Gelen indtages efter behov og afhænger af, hvor hårdt din krop arbejder.

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før og under aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 40 gram/40 ml
  • Smag: Ice tea lemon
  • Hurtigt optageligt
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Før, under og efter træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Energy Gel te-lemon er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Energi gel er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere gelen bliver den løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g
Energi (kJ/kcal) 1113kj / 262kcal
Protein (g) 0
Kulhydrat (g) 0 65,3
- Heraf sukkerarter (g)  23,2
Fedt (g) 0
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 0
Salt (g) 0,05

Ingredienser: Maltodextrin, Vand, Fruktosesiruo, Grøn te ekstrakt (0,3%), Surhedsregulerende middel: citronsyre, Konserveringsmiddel: (Natrium Benzoate, Kalium Sorbate, aromaer).

kan indeholde spor af gluten og mælk eller rester heraf.

Dosering: Efter behov. Gelen synkes eventuelt med en mundfuld væske.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477952087

Ingen anmeldelser af dette produkt.