Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Energigel fra ATNU er et koncentreret energiprodukt til motionisten, der har brug for hurtig energi under hård træning. Den ekstra energi kan hurtigt veksles til brændstof, så træningen enten kan…
Læs mere
Vejl.: 12,00
DKK 6,80
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Energigel fra ATNU er et koncentreret energiprodukt til motionisten, der har brug for hurtig energi under hård træning. Den ekstra energi kan hurtigt veksles til brændstof, så træningen enten kan afsluttes på en ordentlig måde, eller køre videre på det samme intensive niveau. Produktet er lavet ud fra simple og komplekse kulhydrater, der netop giver kroppen det den har brug for under hård træning.

Anvendelse
En træning på mere end 30-40 minutter giver et behov for ekstra energi, når træningen er ekstra hård. Energigel fra ATNU er derfor ideel at bruge, når kroppen har brug for ekstra kulhydrater og energi. Formen på Engergigel fra ATNU muliggør desuden, at tage doseringen i en mundfuld, så træningen hurtigt kan forsættes.

Specifikationer

  • Smag: Cola
  • Type: Energi gel
  • Indhold: 40 gram
  • Velegnet under træning/konkurrence
  • Koncentreret energitilskud til under træning
  • Giver ekstra hurtig energi og brændstof til kroppen
  • Dosering er tilpasset så gelen kan indtages i en mundfuld

Kvalitetsniveau
ATNU er firmaet fra Aalborg, der stræber efter at servicere sine kunder med de bedste produkter, der er udviklet i Danmark og produceret i Europa. Du er derfor som kunde sikker på, at du står med et kvalitetsprodukt i hænderne, når du køber fra ATNU

Ingredienser:
Vand, maltodextrin, fruktose, naturlig aroma: cola, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre), geleringsmiddel (cellulosegummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Næringsindhold: Pr. 100 gram Pr. 40 gram
Energi 867 KJ / 206 kcal 347 kJ / 83 kcal
Fedt 0 g 0 g
– heraf mættede fedtsyrer 0 g 0 g
Kulhydrater 51 g 20,4 g
– heraf sukkerarter 10 g 4,0 g
Fibre 0 g 0 g
Protein 0,2 g 0,1 g
Natrium 0,15 g 0,1 g
Ingen anmeldelser af dette produkt.