Stor og alsidig sadeltaske fra OnGear, der kan give en funktionel opbevaring af dine nødvendige sager, der kan hjælpe dig på cykelturen. Sadeltasken kan gøre sig alsidig med et design i robust og vandtæt materiale. Dermed fås…
Læs mere
Vejl.: 89,00 Før 89,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Stor og alsidig sadeltaske fra OnGear, der kan give en funktionel opbevaring af dine nødvendige sager, der kan hjælpe dig på cykelturen. Sadeltasken kan gøre sig alsidig med et design i robust og vandtæt materiale. Dermed fås en fremragende sadeltaske, der kan være med til at skabe en kæmpe komfort for den enkelte bruger.

Anvendelse
Sadeltasken fra OnGear her, kan være et vigtigt hjælpemiddel på cykelturen, hvor alle de vigtige komponenter kan medbringes på cykelturen. Sadeltasken monteres nemt under sadlen, hvor man vikler velcroremme op under sadelstellet. Derefter strammer man elastikremmen om sadelpinden således, at den gøres fast. Derved kan sadeltasken sidde stabilt hele cykelturen undervejs.

Specifikationer

  • Farve: Sort med hvidt OnGear logo
  • Materiale: 600 D Oxford stof
  • Størrelse: 17x8x8 cm
  • Andet: Lynlås, refleksstribe og justerbar elastiksnøre.

Kvalitetsniveau
OnGear er et vigtigt mærke i vores hus, hvor vi forsøger at skabe stabilitet i brugeren hverdag således, at alle mangler og problemer ved færdsel i trafikken og på cyklen kan blive løst. Dette gør vi ved, at inkorporere komfort og funktionalitet til en rimelig pris. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra OnGear.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af denne sadeltaske, der dog nemt kan tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 

EAN: 5712934012558

Ingen anmeldelser af dette produkt.