Taskesæt fra mærket, Easydo, der er blevet syet specielt til Cykelpartner, så de passer til el-cykler. Taskesættet er syet i vandafvisende materiale, som holder den værste regn, vind og slud ude. Taskerne har desuden en volum…
Læs mere
Vejl.: 299,00 Før 299,00
DKK 249,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Taskesæt fra mærket, Easydo, der er blevet syet specielt til Cykelpartner, så de passer til el-cykler. Taskesættet er syet i vandafvisende materiale, som holder den værste regn, vind og slud ude. Taskerne har desuden en volumen på 22 liter og sidelommer til smådele, så de kan indeholde meget. 3M refleksstriber sidder både på siderne og bagpå, så du som cyklist er synlig og sikker i trafikken.

Anvendelse
Taskesættet henvender sig til den miljørigtige person med el-cykel, der mangler plads til den længere tur. Taskerne kan både bruges til indkøb og andre ærinder, hvor der er brug for en del plads. Broen imellem taskerne er 20 mm, så de passer til et bagagebærer på en el-cykel. Når taskerne tages af cyklen, er der på broen monteret en bærehank, så man nemt kan have taskerne med sig.

Specifikationer:

  • Materiale: 1680D vandafvisende polyester
  • Farve: Sort
  • Volume: 22 Liter pr. taske
  • Mål: 375*111*290 mm

Montering
Taskesættet er meget nemt at montere. Med til sættet medfølger remme, så taskesættet nemt kan blive sat på bagagebæreren.

Kvalitetsniveau
Easydo er kendt for at producere lækre cykeltasker i høj kvalitet, der kan konkurrere med andre priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse udover at tørre den af med en fugtig klud.  Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006533

28-08-2019
Jeg er godt tilfreds med tasken den opfylder mine behov.