1 anmeldelser
Smart cykeltaske fra Basil. Modellen Tour Single er rummelig, hvor den har en volumen på 17 liter. Dertil er den fremstillet i vandafvisende materiale, udstyret med reflekser, et smart klikspændesystem samt lynlås og hank i t…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Smart cykeltaske fra Basil. Modellen Tour Single er rummelig, hvor den har en volumen på 17 liter. Dertil er den fremstillet i vandafvisende materiale, udstyret med reflekser, et smart klikspændesystem samt lynlås og hank i toppen.

Anvendelse
Cykeltasken er fremstillet til brug på såvel korte som længere cykelture, hvor den har plads til både madpakken, ekstra tøj, lappegrej eller hvad du ellers måtte ønske at have med på din cykeltur. Dertil kan den nemt af- og påmonteres på din cykel.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Mål: 34 x 15 x 33
  • Volumen: 17 liter
  • Materiale: 600D polyester
  • Vandafvisende
  • Beslag til montering medfølger
  • Skal monteres på den venstre side af cyklen

Sikkerhed og kvalitet
Denne cykeltaske er udført i stærkt og vandafvisende polyester. Den har ingen løse snore, hvorfor sikkerheden også er i top, når du har denne taske med på din cykeltur. Den kan med fordel kombineres med en tilsvarende taske, som skal monteres på den højre side af din cykel.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse af denne cykeltaske er en formssag, da den er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende polyester. Tør den over med en våd klud, hvis den er blevet beskidt.

EAN: 8715019173042

07-07-2017
Fin og rummelig cykeltaske til håndtasken og madpakken, samt den ekstra trøje fra den kolde morgen, som skal med hjem om eftermiddagen. Tasken er nem at sætte på og tage af, og lukker fint.