Bike Atittude leverer her en cykelkæde, der gør det nemt at låse din cykel fast omkring et træ, et cykelstativ eller en lygtepæl. Det gør livet mere besværligt for eventuelle cykeltyve. Låsen er nem at betjene - selv for børn…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Bike Atittude leverer her en cykelkæde, der gør det nemt at låse din cykel fast omkring et træ, et cykelstativ eller en lygtepæl. Det gør livet mere besværligt for eventuelle cykeltyve. Låsen er nem at betjene - selv for børn - og låses med en af de medfølgende to nøgler. Vægten er nede på 270 gram, så kæden er nem at have med i f.eks. en cykelkurv.

Anvendelse
Du kan bruge denne spirallås fra Bike Attitude til børnecykler, barnevogne, løbecykler og andre genstande, som du ønsker at have fastlåst. Kæden er så simpel at benytte, at den er velegnet til mindre børn. Bemærk, at låsen ikke er forsikringsgodkendt.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • 2 stk. nøgler
  • Diameter: 12 mm
  • Længde: 1000 mm
  • Vægt: 270 gram
  • Nem betjening

Sikkerhed og kvalitet
Bike Attitude cykellåsen er 100 cm lang, og utrolig let at anvende. Længden på wirelåsen er med til at gøre betjeningen af låsen utrolig nem. Spirallåsens overflade består af et glat gummimateriale, som sikrer, at cyklen ikke bliver ridset.

Vedligeholdelse
Du bør smøre låsen med jævne mellemrum. Ved en optimal vedligeholdelse vil låsen opnå den længst mulige levetid. Det er meget individuelt, hvor ofte låsen skal smøres med låseolie. Smørringen afhænger af, hvor meget låsen anvendes, og i hvilket slags vejr. Vi anbefaler dog, at du minimum to gange om året smører cykellåsen. Anvend altid en låseolie, som er fremstillet til netop dette formål.

EAN: 5707965239067

Ingen anmeldelser af dette produkt.