Her får du en hurtig og nem wirelås fra Bike Attitude, der kan bruges til at låse din cykel fast om f.eks. et cykelstativ eller en lygtepæl. Kabellåsen åbnes og lukkes med en tre-cifret kode, der er let nok for børn at huske.…
Læs mere
Vejl.: 39,00
DKK 29,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en hurtig og nem wirelås fra Bike Attitude, der kan bruges til at låse din cykel fast om f.eks. et cykelstativ eller en lygtepæl. Kabellåsen åbnes og lukkes med en tre-cifret kode, der er let nok for børn at huske.

Anvendelse
Denne kabellås fra Bike Attitude kan benyttes på både voksen- og børnecykler. Den simple tre-cifrede kode gør dog kæden særlig anvendelig til børnecykler, da den er let at huske for mindre børn. Hver lås har en fast kode, der er påsat låsen i form af et klistermærke. Bemærk, at denne lås ikke er forsikringsgodkendt.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Med kode
  • Diameter: 4,5 mm
  • Længde: 650 mm
  • Vægt: 115 gram
  • Nem betjening

Sikkerhed og kvalitet
Bike Attitude cykellåsen er 65 cm lang, og utrolig let at anvende. Spirallåsens overflade består af et glat gummimateriale, som sikrer, at cyklen ikke bliver ridset.

Vedligeholdelse
Du bør smøre låsen med jævne mellemrum. Ved en optimal vedligeholdelse vil låsen opnå den længst mulige levetid. Det er meget individuelt, hvor ofte låsen skal smøres med låseolie. Smørringen afhænger af, hvor meget låsen anvendes, og i hvilket slags vejr. Vi anbefaler dog, at du minimum to gange om året smører cykellåsen. Anvend altid en låseolie, som er fremstillet til netop dette formål.

EAN: 5707965239074

Ingen anmeldelser af dette produkt.