Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
PRO har designet denne dobbelte hjultaske, så den er opdelt indvendigt. Det betyder, at dine hjul ikke kommer til at ligge og gnide op ad hinanden under transport, hvorved de kan blive beskadigede. Tasken er derfor sikr…
Læs mere
Vejl.: 539,00
DKK 499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

PRO har designet denne dobbelte hjultaske, så den er opdelt indvendigt. Det betyder, at dine hjul ikke kommer til at ligge og gnide op ad hinanden under transport, hvorved de kan blive beskadigede. Tasken er derfor sikrere end mange af sine konkurrenter. Hjultasken har desuden opbevaringsrum til quick release-aksler, og så er den stor nok til Twenty Nine hjul.

Anvendelse
Med denne dobbelte hjultaske fra PRO bliver det nemt at have et sæt ekstra hjul med på farten. Tasken kan rumme alle typer cykelhjul inklusiv 29" (twenty niner). For at gøre det lettere at transportere hjulene, er tasken forsynet med bærestropper.

Specifikationer

  • Farve Sort
  • Materiale: Nylon
  • Størrelse: 820 x 820 x 135 mm

Kvalitetsniveau
Med denne hjultaske får du en rummelig udgave som er i topkvalitet og med stor styrke og desuden er den meget fleksibel og polstret og opdelt i to rum for bedre beskyttelse.

Vedligeholdelse
Denne hjultaske kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du kan efter behov tørre den over med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.