Dette Atredo dæk har til formål at beskytte dig mod punktering, uden samtidig at gå på kompromis med en optimal køreoplevelse. Dækket er udstyret med et 2,5 mm. punkteringsindlæg, som er støbt direkte ind i selve dækket, lige…
Læs mere
Før 129,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette Atredo dæk har til formål at beskytte dig mod punktering, uden samtidig at gå på kompromis med en optimal køreoplevelse.

Dækket er udstyret med et 2,5 mm. punkteringsindlæg, som er støbt direkte ind i selve dækket, lige under dækmønsteret. Indlæget gør det sværere for skarpe genstande som sten og glas, at trænge ind trænge ind i dæk og slange.

Mønstret på dækket er sporty, hvilket giver dig et letrullende dæk, med maksimal fremdrift og minimal rullemodstand. Dækket har desuden reflekssider, så det er ikke nødvendigt at montere reflekser i egerne på din cykel.

Anvendelse
Dette Atredo dæk, er primært til daglig cykling på hård underlag, som asfalt og fliser, og er beregnet til almindelige sportscykler og citybikes.

Specifikationer

  • Farve: Sort med reflekssider
  • Kanttråd
  • Punkteringbeskyttelse: 2,5 mm indlæg
  • Størrelse: 700 x 28c
  • Etrto: 28-622
  • Anbefalet dæktryk: PSI 80-100 / BAR 5,5-6,9

Kvalitetsniveau
Ved køb af disse Atredo dæk med punkteringsbeskyttelse, får du et kvalitetsprodukt til en super god pris.

Vedligeholdelse
Disse Atredo dæk kræver ikke nogen særlig form for vedligeholdelse. Vi anbefaler dog, at du altid pumper dækket efter anvisningen, da et korrekt dæktryk minimerer rullemodstanden og giver dækket en længere levetid. På den måde sparer du både på energien og dine penge.

 

EAN: 8994242017341

Ingen anmeldelser af dette produkt.