Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne balaclava fra Sensor er du sikker på, at dit barn ikke kommer til at fryse ører, hals eller pande. Hjelmhuen fra Sensor er designet til at holde dit barn varm og beskytte mod kulde og vind. Hjelmhu…
Læs mere
Tilbudet udløber 28-11-2019
Vejl.: 89,00 Før 79,00
DKK 69,00
Ikke på lager
Forventet: 06/12/2019 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne balaclava fra Sensor er du sikker på, at dit barn ikke kommer til at fryse ører, hals eller pande. Hjelmhuen fra Sensor er designet til at holde dit barn varm og beskytte mod kulde og vind. Hjelmhuens anatomiske korrekte pasform, sørger for at huen bliver hvor den skal når dit barn cykler eller står på ski. Sømmene i hjelmhuen er flade, hvilket gør denne hue utrolig behagelig at have på. 

Anvendelse
Thermo Balaclavaen er utrolig god at have på indenunder ski og cykelhjelmen. Med denne balaclava fra Sensor er dit barn sikret høj komfort på skiferien eller på cykelturen.

Specifikationer

  • Farve: Petrolium
  • Hoveddiameter: 49-55 cm.
  • Materiale: 100% polyester
  • Thermo
  • Vindtæt
  • Flade søm
  • Anatomisk korrekt pasform

Kvalitetsniveau
Denne Thermo Balaclava Junior hjelmhue er yderst isolerende og yder perfekt beskyttelse mod kold og hård vind. Med denne balaclava er dit barn altid sikret en behagelig cykeltur. Hjelmhuen fra Sensor er let og fylder ikke ret meget under hjelmen.

Vedligeholdelse
Hjelmhuen kan maskinvaskes på 40 grader, og bør vaskes med tøj af samme farve. Hjelmhuen må ikke tørretumbles eller stryges. Vi anbefaler du anvender et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden.

Ingen anmeldelser af dette produkt.