Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne væske fra Pitstop TNT EVO forebygger punkteringer. Den er specielt udviklet til TNT dæk og kan også sagtens bruges med UST uden problemer. Pitstop væsken passer til mindre dæk såsom v…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 109,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne væske fra Pitstop TNT EVO forebygger punkteringer. Den er specielt udviklet til TNT dæk og kan også sagtens bruges med UST uden problemer. Pitstop væsken passer til mindre dæk såsom ved landevejscykling. Den nye væske er en ny for forbedret kvalitet, som gør det muligt at forsegle større huller. 

Anvendelse
Vitttoria Pitstop TNT EVO til Road Tubeless er udviklet til forebyggelse af punkteringer til alle typer af cykeldæk som er uden slange, dette gælder typer som UST og TNT som er forskellige forkortelser af dæk beskrivelser hvor dækkene kan anvendes uden slange.

Specifikationer

  • Vittoria Pitstop TNT EVO til Road
  • Forebyggende lappevæske til slangeløse dæk
  • Indeholder 200 ml
  • Kan bruges til cykeldæk uden slanger

Kvalitetsniveau
Det italienske mærke Vittoria opfanger kvaliteten i materialer og specifikationer med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er prioriteret højt. Dette har givet dem et respekteret brand blandt amatører og professionelle, hvor der vises en vis form for komfort og funktionalitet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Vittoria.

Ingen anmeldelser af dette produkt.